Ημερίδα «Σχολεία και Περιφερειακή Διοίκηση» την Τετάρτη 20-3-2019 στους Αγίους Αναργύρους

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας  και των σχολείων μας, όπου τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας περιμένουμε να μορφωθούν και να σφυρηλατηθούν οι χαρακτήρες τους, για  να προκόψουν αύριο τα ίδια αλλά  και  η κοινωνία μας, δεν χωρούν λάθη, ολιγωρίες, εκπτώσεις και παραλείψεις από κανέναν.

Σε αυτό πνεύμα και το μήκος κύματος κινείται και η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  20-3-2019  και ώρα 7μμ   στο κτίριο πολλαπλών χρήσεων – Α ΚΑΠΗ  Αγίων  Αναργύρων  (δίπλα στη ΔΕΗ), Νικολάου Πλαστήρα 101  και Κλεισούρας 2.

Θέμα της ημερίδας είναι: «Σχολεία και Β΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρεμβάσεις και Προοπτικές».

Κεντρικός ομιλητής  στην ημερίδα θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης,  Δήμαρχος Αμαρουσίου,  Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η ημερίδα οργανώνεται από τον Αλεξανδράτο Χαράλαμπο (Μπάμπη), Δάσκαλο και Πολιτικό Επιστήμονα, που έχει υπηρετήσει στη περιφέρειά μας και ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών  με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη.

Μοιραστείτε το:
Tagged