Επανέναρξη Δημοτικού Ωδείου και επιμορφωτικών προγραμμάτων Δήμου Ιλίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις οδηγίες Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους το Δημοτικό Ωδείο και επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου μας, όπως προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719 (ΦΕΚ 1867/Β/16.05.2020).

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο για τα μουσικά όργανα πιάνο, κιθάρα, βιολί και τα θεωρητικά μαθήματα για σπουδαστές άνω των 11 ετών. Οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο διδασκαλίας με εξ’ αποστάσεως μάθημα ή με φυσική παρουσία στον χώρο του Ωδείου.

Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσουν τα επιμορφωτικά προγράμματα  κεραμικής, αγιογραφίας και ζωγραφικής στο χώρο των εργαστηρίων που βρίσκονται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων (πρώην ΒΙΟΦΙΑΛ), για σπουδαστές άνω των 11 ετών, σε ομάδες των 5 έως 6 ατόμων.

Σημειώνεται ότι οι χώροι διεξαγωγής των μαθημάτων έχουν απολυμανθεί και θα υλοποιούνται με την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας (σήμανση για τήρηση αποστάσεων, καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση επιφανειών, τοπική απολύμανση όλων των μουσικών οργάνων και όλων των επιφανειών που αγγίζονται από σπουδαστές και καθηγητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και συγκεκριμένα με την κυρία Κωνσταντίνα Παναγοπούλου τηλ. 2132030159 και την κυρία Ζωίτσα Διακάτου τηλ. 2132030251, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 -14:00, ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μοιραστείτε το:
Tagged