Επίσκεψη Γ. Καρρά στον Αττικόν

Χαϊδάρι
Μοιραστείτε το:

Ότι φτιάξαμε, με τον κόπο και τις  θυσίες του Ελληνικού Λαού στην Υγεία, καταρρέει από την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ξοδεύει πόρους και προσωπικό στα πειράματα των ΤΟΜΥ και έχει αφήσει στο έλεος του θεού τα Νοσοκομεία. 

Αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, με: τον Γιώργο Καρρά, Βουλευτή Β’ Αθήνας (Δυτικός Τομέας), τον Βουλευτή Λάρισας Κώστα Μπαργιώτα, Υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Υγεία και τον Σωτήρη Ζώτο, Αν. Γραμματέα του Τομέα Υγείας και Υπ. Βουλευτή Αν. Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είδε την κατάσταση που επικρατεί και συζήτησε με τον Συλλόγο των Εργαζομένων. 

Κοινή διαπίστωση είναι, ότι η Ναυαρχίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και μοναδική ελπίδα για τους 600.000   κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, ασφυκτιά εγκαταλελειμμένη στα χέρια μιας ανίκανης και αλαζονικής Διοίκησης, που κλείνει την εφημερία για τους πολίτες, αδιαφορεί για τον εξοπλισμό ζωτικών τμημάτων του Νοσοκομείου (στεφανιογράφος) και με πρόσχημα γιορτές και πανηγύρια, αρνήθηκε ακόμα και να συναντήσει την αντιπροσωπεία μας.

Δεν θα τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί», θα είμαστε δίπλα  στους πολίτες και τους Εργαζόμενους. 

Όσο μένουν βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Υπάρχει Λύση: Κίνημα Αλλαγής, Υγεία για Όλους

Μοιραστείτε το:
Tagged