Ενίοτε ο έρωτας γράφει… – Εκπαιδευτικός είχε?… έχει?… ερωτική σχέση με 14χρονη!!!

Επαγγελματική
Μοιραστείτε το:

Ο Έρωτας απογειώνει… ο γεροντοέρωτας, όμως,….

Η «παράδοση» που αναφέρει «σιτεμένα «μπακούρια» εκπαιδευτικοί τρυγούν τρυφερούς μίσχους μικρών μαθητριών» συνεχίζεται και παρά τις προσπάθειες, απίθανες καταστάσεις αυτής της μορφής να παραμείνουν στους στενούς κύκλους των τοπικών κοινωνιών και των κλειστών εκπαιδευτικών κοινοτήτων, ενίοτε η ανασφάλεια του «γεροντοέρωτα» τους φέρνει στην επιφάνεια μέσα από «γκροτέσκ» καταστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό, ότιστην είδηση που είδε τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσιάζεται στην συνέχεια, ο ερωτίλος εκπαιδευτικός ζήτησε και τα «ρέστα¨από τον πατέρα της μικρής μαθήτριας με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση γιατί την είχε μαζί του στην οικογενειακή  βραδυνή εξόρμηση και δεν την είχε αφήσει στο σπίτι»…

Σαν φαινόμενο δεν είναι νέο, αφού η στήλη θυμάται ότι και στα δικά της μαθητικά χρόνια, στα τέλη της δεκαετείας του ’60, καθηγητής του ετών 40 είχε παντρευτεί νεαρά αλλά πολύ ευειδή για εκεινη την εποχή συμμαθήτρια του, μεσούντος του σχολικού έτους, με αποτέλεσμα να γίνει τραγούδι στο στόμα  των μαθητών όλου του σχολείου με ρεφρέν «Κύριε Μ…..κη να μας ζήσεις…κοίτα να μην την απατήσεις…».

Θρύλοι υπάρχουν πολλοί για το τι «γίνεται» στις πολυήμερες σχολικές εκδρομές, όπου επικρατεί μεταξύ των μαθητών/τριών το πνεύμα «μάζεψε εμπειρίες», συνήθως, όμως, όλα έληγαν ή λήγουν μετά την λήξη του σχολικού έτους.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα ξέφυγαν, ειδικά μετά την έναρξη της μαζικής προσέλευσης οικονομικών μεταναστών από γνωστή γείτονα χώρα και την εγγραφή στα ελληνικά σχολεία μαθητών/τριών αμφιβόλου ή μάλλον παραποιημένης ηλικίας, συνήθως δε στο στάδιο της μετ-εφηβείας. Ιστορίες πολλές, ενίοτε δραματικές με ξυλοδαρμούς εκπαιδευτικών από αλλοδαπούς γονείς, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα πράγματα οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, χωρίς, όμως, ποτέ να λάβουν την δημοσιότητα που έπρεπε ή στην «αποκατάσταση» των κοριτσιών με πολιτικούς ή και θρησκευτικούς γάμους.

Ενίοτε, όμως, η πρόκληση προς τον σητεμένο συνήθως εκπαιδευτικό, προέρχεται από την «κόρη» και η σχέση που συνάπτεται σταδιακά εξελίσσεται ως εργαλείο εκβιασμού, με τον εκπαιδευτικό να υπομένει και να εκτελεί σιωπηλώς τα «επίχειρα», αδυνατώντας να αντιδράσει, αφού τυχόν αποκάλυψη τέτοιας μορφής σχέσεων και καταστάσεων οδηγεί νομοτελειακά εκτός εκπαιδευτικού συστήματος τον ερωτίλο δράστη…

Η είδηση, λοιπόν της ημέρας, έρχεται από την Ρόδο και κατά τα φαινόμενα είδε το φως της δημοσιότητας λόγο της συναισθηματικής ανασφάλειας του μεσήλικα εκπαιδευτικού, που πιθανόν αισθάνθηκε  το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του, σε ότι αφορά το «τρυφερούδι» που τρυγούσε. Είπαμε, πάντα ισχύει το ρητό: «Γλύκα ο έρωτας σου αλλάζει την ζωή, αλλά ο γεροντοέρωτας… κτυπάει άσχημα στο κεφάλι»…

Διαβάστε στη συνέχεια την είδηση, όπως αυτή παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα  dimokratiki.gr και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας…

«Διογένης ο φιλαύτης»

———————–

14χρονη κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με καθηγητή της!

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση απασχολεί από χθες το πρωί το AT Aρχαγγέλου. Πιο συγκεκριμένα, 53χρονος εκπαιδευτικός, προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να ανέμενε έξω από την οικία της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του, υπήκοο Αλβανίας.

Οταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Ακολούθως, της υποθέσεως επιλήφθηκε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό! Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged