Εκατοντάδες παιδιά στο πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Ιλίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου υλοποιείται για μια ακόμα χρονιά, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Ιατρεία και εθελοντές οδοντιάτρους.

Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 12.00 και μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2019, οι εθελοντές οδοντίατροι Δημήτριος Κουκουβίνος, Ιωάννης Σεβαστόπουλος και Απόστολος Χαντζόπουλος βρίσκονται σε κάθε παιδικό σταθμό του Δήμου, όπου εξετάζουν τα παιδιά, παρέχοντας τη δυνατότητα στους γονείς να έχουν έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση των προβλημάτων που σχετίζονται με την στοματική τους υγιεινή.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Στον Δήμο Ιλίου δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, για αυτό με τρόπο συστηματικό υλοποιούμε και διευρύνουμε συνεχώς τις προληπτικές ιατρικές μας δράσεις. Το πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο και έχει ως στόχο σταδιακά, όλα τα παιδιά, από πολύ μικρή ηλικία, να τυγχάνουν έγκαιρα προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης αλλά και να υιοθετούν σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές οδοντιάτρους του Δήμου μας που διαθέτουν προσωπικό χρόνο, κόπο και δουλειά, για να συμβάλλουν στην προσπάθεια προαγωγής και διασφάλισης της υγείας των παιδιών μας».

Μοιραστείτε το:
Tagged