Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής: 6 συλλήψεις παράνομων «παρκαδόρων» σε Κέντρα της Βουλιαγμένης

Υπουργεία
Μοιραστείτε το:

Στο πλαίσιο διενέργειας ειδικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έξωθεν κέντρων διασκέδασης στη Βουλιαγμένη

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 12-07-2020, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή της Βουλιαγμένης Αττικής.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη έξι (6) ημεδαπών, εκ των οποίων ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, τέσσερα άτομα που παραλάμβαναν τα οχήματα και ένα άτομο που παραλάμβανε και συγκέντρωνε τα χρηματικά αντίτιμα από τους οδηγούς των οχημάτων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στο κατάστημα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους. Κατά την αποχώρησή τους από το κατάστημα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α. και Δ.Ο.Υ.), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιραστείτε το:
Tagged