Δημιουργία Ξανά: Σ’ αυτήν τη διαδήλωση θα πάμε! Όχι στην “γκετοποίηση” της Πλατείας Βικτωρίας

Δήμοι Πολιτικά Κόμματα
Μοιραστείτε το:

Δεν θα γίνει στο Σύνταγμα, από επαγγελματίες “επαναστάτες”. Θα γίνει στην Πλατεία Βικτωρίας, από Έλληνες πολίτες, που έγιναν ξένοι και διωκόμενοι στη χώρα τους.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«Διαμαρτυρόμαστε για την “γκετοποίηση” και την υποβάθμιση της περιοχής και για τον διωγμό που υφιστάμεθα –κάτοικοι και επαγγελματίες– από τα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας, εδώ και μία δεκαετία. Η κατάσταση αυτή, να ζούμε σε “γκέτο” ισλαμικές γειτονιές και σε ρυθμούς ανατολίτικους, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Κατεβαίνουμε στον δρόμο και διεκδικούμε, πλέον, την ζωή που μας πήραν, με τις πολιτικές διωγμού μας, άνθρωποι που ζουν αλλού και θησαυρίζουν εις βάρος μας, πουλώντας “ανθρωπισμό” και “αλληλεγγύη”.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, που, από το 2012 –κόντρα στην πολιτική ορθότητα– είχε  επισημάνει τον κίνδυνο εξισλαμισμού της χώρας από την αθρόα και  ανεξέλεγκτη μετανάστευση, θα είναι παρούσα, στηρίζοντας τον αγώνα των  κατοίκων της περιοχής, που δεν ζητούν τίποτε, πέρα από το αυτονόητο  δικαίωμά τους, να ζήσουν στην Ελλάδα κι όχι στο Ισλαμαμπάντ!»

Μοιραστείτε το:
Tagged