Δημήτρης Καλογερόπουλος: Μεγαλειώδης συγκέντρωση φίλων στο Περιστέρι

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Μεγαλειώδης ήταν η προεκλογική συγκέντρωση στο Άλσος Περιστερίου, του Δημήτρη Καλογερόπουλου, υποψήφιου Βουλευτή της Β΄Αθηνών, στον Δυτικό Τομέα με την Νέα Δημοκρατία. Εκατοντάδες άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του.

Στους προσελθόντες, ο κος Καλογερόπουλος, ανέπτυξε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάταξη του κράτους και  την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, όπως αυτή εκφράζεται με το πρόγραμμα  που παρουσίασε ο αρχηγός  του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερα ο λόγος του Δημήτρη Καλογερόπουλου, επικεντρώθηκε στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επτά δήμοι του, προβλήματα που αφέθηκαν στην μοίρα τους από την κυβέρνηση του Τσίπρα. Τόνισε δε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Δυτική Αθήνα και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που κατοικούν σ’ αυτήν, ενδιαφέρον που εκφράζεται και με την απόφασή του να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα.

Ενημέρωσε δε όσους δεν είχαν πλήρη γνώση για τον ίδιο, ότι η μακρά πείρα του στα αυτοδιοικητικά και η θητεία του για 8 χρόνια στην θέση του Δημάρχου Αιγάλεω, του έχει δώσει την γνώση και την εμπειρία  για να βοηθήσει την Δυτική Αθήνα, μέσα από την Βουλή, εφόσον ο λαός του Δυτικού Τομέα με την ψήφο του τον τιμήσει.

Μοιραστείτε το:
Tagged