Δήμος Χαϊδαρίου: Όχι μπάζα και ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια

Χαϊδάρι
Μοιραστείτε το:

Ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η κατάληψη πεζοδρομίων και άλλων δημόσιων χώρων με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια το Χαϊδάρι και η αντιμετώπιση του αποτελεί από την πρώτη ημέρα μια προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει ενημερώσει τους κατοίκους με αυτοκόλλητες αφίσες στους κάδους απορριμμάτων για την σωστή διαδικασία που αφορά την απομάκρυνση μπάζων και ογκωδών αντικειμένων και σε κάθε παράβαση που εντοπίζεται πραγματοποιεί  συστάσεις ή προχωρά και στην επιβολή προστίμων.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβλήθηκε πρόστιμο από τον Δήμο σε συμπολίτη μας ο οποίος είχε εναποθέσει ογκώδη αντικείμενα (παλαιά έπιπλα κλπ) καταλαμβάνοντας πολλά μέτρα του πεζοδρομίου στην οδό Γ. Παπανδρέου στο Δάσος. Ο υπεύθυνος της παράβασης εντοπίστηκε μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος  και απομάκρυνε άμεσα ο ίδιος, όπως όφειλε,  τα αντικείμενα από το πεζοδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι για κάθε απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα ή κλαδέματα κήπου) οι κάτοικοι πρέπει να ειδοποιούν την Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο τηλέφωνο   210 5811624 και να κλείνουν ραντεβού πριν βγάλουν τα αντικείμενα στο πεζοδρόμιο.  Μπάζα δεν παίρνει ο Δήμος, την απομάκρυνση των μπάζων οφείλουν να πραγματοποιούν με δικά τους μέσα οι ιδιώτες από τις εργασίες των οποίων προέρχονται.

Μοιραστείτε το:
Tagged