Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων στο Πάρκο Φλοίσβου (Κανονισμός-Όροι)

Αττική
Μοιραστείτε το:

Όροι χρήσης των παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων (Κανονισμός)

Με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, που λήφθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, εγκρίθηκε ο «Κανονισμός χρήσης παραχωρούμενων χώρων εντός του Πάρκου Φλοίσβου κατά την περίοδο της εορτής του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς». Αντικείμενο του κανονισμού είναι ο καθορισμός των όρων και των κανόνων παραχώρησης και

χρήσης υπαίθριων χώρων, εντός του Πάρκου Φλοίσβου κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, για εκδηλώσεις εκπαιδευτικού, πολιτιστικού ή ψυχαγωγικού αντικειμένου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Πάρκου, τη βελτίωση της αισθητικής και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των επισκεπτών του.

Με τον «Κανονισμό» ορίζεται ότι οι υπαίθριοι κοινόχρηστοι χώροι του Πάρκου Φλοίσβου, μπορούν να παραχωρηθούν έναντι χρηματικού τέλους έναντι τέλους,  σε ενδιαφερόμενους, για την ανάπτυξη εορταστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Στους χώρους που θα παραχωρηθούν επιτρέπεται να τοποθετηθούν κατασκευές σχετικές με τη γιορτή του Πάσχα (καλάθια, αυγά, λαμπάδες κλπ.) ή της Πρωτομαγιάς (λουλούδια, φυτά, γλάστρες κ.ά.), ανάλογος στολισμός του χώρου, ενώ απαγορεύονται απολύτως οι μόνιμες κατασκευές κάθε είδους. Επιτρέπεται επίσης η τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης της κείμενης νομοθεσίας ή του κανονισμού η άδεια κατάληψης δύναται να ανακληθεί. Σε περίπτωση αυθαίρετης χρήσης δύναται να επιβληθεί πρόστιμο με απόφαση Δημάρχου.

Για να δείτε τον κανονισμό κάντε κλικ εδώ… 

Έφη Γιοβάνου

Μοιραστείτε το:
Tagged