Δήμος Ιλίου: Με τέσσερα νέα απορριμματοφόρα και 1.277 καφέ κάδους στη μάχη της ανακύκλωσης

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Το σημαντικό έργο της ανακύκλωσης που επιτελεί, διαχρονικά και σε όλα τα επίπεδα, ο Δήμος Ιλίου θα ενισχύσουν στο εξής τέσσερα σύγχρονα απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων και 1.277 καφέ κάδοι, τα οποία διέθεσε στον Δήμο η Περιφέρεια Αττικής.

Την παράδοση του εξοπλισμού στο Δήμο έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας Ανδρέα Λεωτσάκου, του αντιπεριφερειάρχη και προέδρου του ΕΔΣΝΑ Βασίλη Κόκκαλη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, των αντιδημάρχων Γιώργου Κουμαραδιού, Γιώργου Φερεντίνου, Νίκης Βομπιράκη, Άρη Τσιμόγιαννη, Γιώργου Φραγκάκη και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Βέργου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη, τονίζοντας ότι το Ίλιον είναι μια πόλη με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς τόσο ο Δήμος, όσο και οι πολίτες στηρίζουν, με κάθε τρόπο, τα προγράμματα ανακύκλωσης. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο συλλογικός στόχος της αλλαγής του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων, προς όφελος της πόλης και του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον κ. Ζενέτο για την καλή συνεργασία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράδοση των απορριμματοφόρων και του εξοπλισμού για τη διαχείριση των βιοαποβλήτων θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Δήμο Ιλίου, αφού, όπως τόνισε, τόσο η δημοτική αρχή, όσο και οι πολίτες θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Μοιραστείτε το:
Tagged