Δήμος Ιλίου: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι την Πέμπτη 22.04.2021 και την Παρασκευή 23.04.2021, ώρες 09:00 έως 14:30, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (Αίαντος 59), στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA).

Η διανομή θα υλοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. και καρότσι μεταφοράς.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειάς του, προσκομίζοντας έγγραφα στα οποία εμφαίνεται ο ΑΜΚΑ και τα στοιχεία ταυτότητας του ιδίου και του ωφελούμενου. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Μετακίνηση:

Αποστολή SMS στο 13033: 2 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας ή στο έντυπο μετακίνησης πολιτών, επιλογή «μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης».

Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Ευτυχία Ξανθουδάκη στο 2132030010, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μοιραστείτε το:
Tagged