Δήμος Αιγάλεω: Συμμετέχει στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Αιγάλεω έχει τη χαρά φέτος να συμμετέχει στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Η Λαμπαδηδρομία είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της ετήσιας συνόδου των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και φορέων σχετικά με την αιμοδοσία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και της διάδοσης της ιδέας (αμφικτιονία).

Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει και να τονίσει την σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.

Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημαρχείο Αιγάλεω (ώρα 19:30), για να μεταφέρουμε μαζί την Ιερή Φλόγα της Αγάπης.

Περπατώντας θα την μεταφέρουμε στην Πλατεία «Ελευθερίου Βενιζέλου» (Μετρό Αιγάλεω), όπου στις 20:00 θα γίνει και η επίσημη τελετή λήξης.

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στη Διεύθυνσης Koινωνικής Προστασίας (στο τηλ. 2105315507) ή να προσέλθετε απευθείας στην εκδήλωση. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους.

Μοιραστείτε το:
Tagged