Δήμος Αιγάλεω: Εκδήλωση για την πρόληψη καρκίνου του παχέος εντέρου

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Με αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα κατά του Καρκίνου το Κέντρο Υγείας, οι 1η, 2η & 3η Τοπική Ομάδα Υγείας και ο δήμος Αιγάλεω σας προσκαλούν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 15.00, να συµµετάσχετε στην εκδήλωση µε θέµα: «Μιλώντας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου».

Οι παγκόσµιες ηµέρες υγείας είναι οι «δικές» µας ηµέρες, στις οποίες πληροφορούµαστε κι ευαισθητοποιούµαστε για τα προγράµµατα αγωγής υγείας, για την πρόληψη, αλλά και την αντιµετώπιση µιας νόσου.

Η κατάκτηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υγείας είναι κοινωνικός στόχος που αφορά όλο τον κόσµο και η πραγµατοποίησή του απαιτεί τη δραστηριοποίηση πολλών τοµέων.

Η λειτουργία των Τοπικών Οµάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ), µε τη διεπιστηµονική οµάδα τους (νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς) είναι εδώ για να κερδίσουν αυτό το στοίχηµα µέσω της σύµπραξης των τριών Τ.ΟΜ.Υ και του Κέντρου Υγείας Αιγάλεω, σε συνεργασία µε το δήµο Aιγάλεω και υπό την αιγίδα της 2ης Υ.Πε. Σας περιµένουν µε περισσή χαρά για κάθε ερώτηµά και έναν συνεχιζόµενο διάλογο µε κάθε πολίτη.

Μοιραστείτε το:
Tagged