Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Διανομή κατ’ οίκον Τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ  ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ του Τ.Ε.Β.Α.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέριμνα για την προστασία της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων και την συνεπή τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ευαισθησία για την υποστήριξη αδύναμων οικονομικά δημοτών, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας απεφάσισε την κατ’ οίκον διανομή 4.500 και πλέον, πακέτων με προϊόντα, στους 1.200 δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 30  Μαρτίου, και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου. Οι δικαιούχοι με μέριμνα των υπηρεσιών του Δήμου παραλαμβάνουν τα προϊόντα στο σπίτι τους κατά τις πρωινές και πρώτες απογευματινές ώρες.

Προκειμένου, αφ’ ενός η διανομή να ολοκληρωθεί στον συντομότερο δυνατό χρόνο και να εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι και αφ’ ετέρου να ελαχιστοποιείται ο χρόνος έκθεσης στο εξωτερικό περιβάλλον υπάλληλων και ληπτών, αυτοί καλούνται να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Για τον σκοπό αυτό, έχουν ενημερωθεί για την παραλαβή με μήνυμα και ενημερώνονται και τηλεφωνικά, λίγο πριν την άφιξη των υπαλλήλων.

Η πιστοποίηση γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της Αστυνομικής ταυτότητας.

Να σημειωθεί ότι, το εγχείρημα, πέραν των δυσκολιών τις οποίες συνεπάγονται οι περιορισμοί λόγω των δεδομένων συνθηκών και ο μειωμένος αριθμός διαθέσιμο προσωπικού, επιπροσθέτως, οι υπεύθυνοι του Δήμου είχαν να επιλύσουν και προβλήματα, τα οποία προκαλούνται από την ποικιλία των ειδών προς συσκευασία, οι ανάγκες φόρτωσης και διανομής, ειδοποίησης των δικαιούχων, με την ταυτόχρονη φροντίδα ευλαβικής τήρησης των κανόνων υγιεινής και των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, έχουν επιστρατευθεί όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, 16 υπάλληλοι, οι οποίοι με τα οχήματα του Δήμου, τέσσερα ιδιωτικά φορτηγά και προσωπικά οχήματα εργαζομένων και αιρετών. Την ευθύνη φόρτωσης και οργάνωσης των δρομολογίων έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Σωτηρόπουλος.

Με την υλοποίηση της δράσης αυτής, αναδεικνύεται με τον καλλίτερο τρόπο η μέριμνα της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του Δήμου Αγίας  Βαρβάρας  για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, στις δεδομένες δύσκολες συνθήκες.

Μοιραστείτε το:
Tagged