Γ.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου: Συνελήφθησαν 14 λάθρο ως «πρωταγωνιστές» στα επεισόδια στο Hot spot Σάμου

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Όπως ανακοινώθηκε από την Γ.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου, το τελευταίο τριήμερο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και συνελήφθησαν με εντάλματα Δικαστικής Αρχής άλλα δυο άτομα και συγκεκριμένα:

  • ταυτοποιηθείς 15χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων,
  • ταυτοποιηθείς 19χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για το αδίκημα του εμπρησμού.

Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Επιπλέον, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, έχουν ταυτοποιηθεί έντεκα (11) ακόμη αλλοδαποί, ως δράστες του περιστατικού της συμπλοκής, ενώ ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι, για τα πρόσφατα περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, συνελήφθησαν σήμερα (15-10-2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δώδεκα (12) αλλοδαποί, ηλικίας από 15 έως 34 ετών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  • Επτά (7) άτομα, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
  • Τέσσερα (4) άτομα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου.
  • Ένα (1) άτομο, που κατηγορείται για εμπρησμό.

Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μοιραστείτε το:
Tagged