Γυναικείος αυνανισμός: Οι 4 στάσεις που απογειώνουν τον τέλειο οργασμό

Σέξ
Μοιραστείτε το:

Εντάξει, ο γάμος δεν σκοτώνει το σεξ, όπως λέμε συχνά, αλλά σίγουρα το κάνει πιο σπάνιο και λιγότερο… αναπάντεχο. Η σεξουαλική εκτόνωση, όμως, είναι απολύτως απαραίτητη για την ψυχολογία μας και δεν είναι καλό να την αμελούμε, ακόμη κι αν πρέπει να ολοκληρώσουμε την αποστολή μόνες μας. «Ο αυνανισμός είναι σεξ με κάποιον που αγαπάς πολύ», έχει πει ο Γούντι Άλεν και, για να μη μακρυγορούμε, αυτές είναι οι 4 στάσεις με τις οποίες μπορούμε να τον απογειώσουμε!

Προφανώς, απο τη λίστα αποκλείονται οι κλασικές ξαπλωτές στάσεις που το μόνο που μπορούν να απογειώσουν είναι η βαρεμάρα και η ρουτίνα.

Στην κόψη του… κρεβατιού

Ξέρετε πολύ καλά πως εάν αράξετε στο κρεβάτι σας, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας είναι ο ύπνος – που πιθανότατα σας λείπει όσο το σεξ.

Για να προλάβετε, λοιπόν, το γλάρωμα, καθίστε αναπαυτικά στην άκρη του κρεβατιού, στηριχθείτε βάζοντας το ένα χέρι στο στρώμα και με το άλλο… εξερευνήστε το σώμα σας. Κλείστε τα μάτια, φαντασιωθείτε ότι σας βοηθάει να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και απολαύστε το. Η καθιστή στάση σας επιτρέπει και να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια αν χρειαστεί για έξτρα ερεθισμό και απανωτούς οργασμούς.

Μοναχική καβαλάρισα

Μπορεί να είναι σεξ με τον εαυτό μας, αλλά ο αυνανισμός δεν παύει να είναι και μια αναπαράσταση του σεξ με κάποιον άλλον. Μία από τις κλασικές στάσεις που λειτουργεί και όταν είμαστε μόνες μας είναι εκείνη που στεκόμαστε γονατιστές από πάνω και καθοδηγούμε εμείς τη δράση.

Καθίστε λοιπόν επάνω στον νοητό σας σύντροφο – ή το βοήθημά σας – φαντασιωθείτε ότι κάνετε σεξ όπως ακριβώς σας αρέσει και μιμηθείτε τις ανάλογες κινήσεις ερεθίζοντας την περιοχή με το χέρι σας. Μπορείτε ακόμα και να σταθείτε στις μύτες με λυγισμένα πόδια, εάν αυτή η στάση είναι που σας αρέσει πιο πολύ.

Ένα στα όρθια

Όταν είμαστε όρθιες, το σώμα βρίσκεται σε μεγαλύτερη εγρήγορση και το σεξ μπορεί να γίνει αρκετά έντονο, αλλά έλα που η κούραση μας οδηγεί να είμαστε μονίμως με την πλάτη στο κρεβάτι. Όχι, όμως, και όταν είμαστε μόνες μας!

Σηκωθείτε, αγκαλιάστε το κούφωμα της πόρτας και σηκώστε το ένα πόδι σας λυγισμένο. Στηριχτείτε στο κούφωμα με το σώμα και χρησιμοποιείστε τα χέρια σας για ερεθίσετε κάθε ερωτογενή σας ζώνη χωρίς σταματημό – δεκτά και τα κάθε λογής βοηθήματα, φυσικά. Στα όρθια, ο οργασμός είναι τόσο σίγουρος που δεν θα θέλετε να ξαπλώσετε ξανά, αρκεί να βαστάνε τα γόνατά σας.

Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι

Τίποτα δεν μας χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη μέρα όσο ένα ζεστό και απολαυστικό μπάνιο. Ταυτόχρονα είναι και από τις λίγες ώρες της μέρας που περνάμε μόνες με τον εαυτό μας. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτούμε το βραδινό μας μπάνιο για κάτι περισσότερο από απλή χαλάρωση: την πιο αληθινή και ανόθευτη ευεξία.

Πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας βοήθημα, επιλέξτε μια αναπαυτική στάση – ανάλογα με το αν έχετε μπανιέρα ή ντους – και, αφού φτιαχτείτε αρχικά με τη δύναμη του νερού, μπείτε στα βαθιά του γυναικείου σας ερωτισμού και εξερευνείστε όλα σας τα όρια.

Λίνα Σερέτη

Πηγή: wellandgood.com, mama365.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged