Γιώργος Καρράς: Στο Υπερταμείο Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Uncategorized
Μοιραστείτε το:
Γιώργος Καρράς: Στο Υπερταμείο Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Με ερωτήσεις του στον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Καρράς αποκάλυψε ότι στο Υπερταμείο παραχωρούνται για εκμετάλλευση ακόμα και δημοτικά γυμναστήρια, κέντρα προστασίας ηλικιωμένων και βρεφονηπιακοί σταθμοί. Κραυγαλέα περίπτωση η επίθεση που δέχεται η Αγία Βαρβάρα Αττικής στις κοινωνικές δομές της, τις οποίες και επισκέφτηκε ο Βουλευτής.

Είναι πλέον φανερό ότι η Κυβέρνηση στην συνήθειά της να υπακούει στα κελεύσματα των δανειστών, δεν διστάζει να στρέφεται κατά ευάλωτων συνανθρώπων μας, που διαβιούν στις οικονομικά ασθενέστερες περιοχές.

Στο Υπερταμείο Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Έτσι, δεν αρκέστηκε να μεταβιβάσει στην “Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.)” το Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου” της Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου τα έσοδα από την αξιοποίηση-ιδιωτικοποίησή του να διατεθούν στο Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του κρατικού χρέους, αλλά αποκαλύφθηκε ότι προχώρησε στη μεταβίβαση για τον ίδιο σκοπό της αξιοποίησης (!) και του κτηρίου του ΚΗΦΗ Αγιας Βαρβάρας, που είναι όμορο με το Κλειστό Γυμναστήριο και εγγεγραμμένο στο ΚΑΕΚ 050010403003-0 του Εθνικού Κτηματολογίου και λειτουργεί από τον Δήμο ως μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Μοιραστείτε το:
Tagged