Γιώργος Καπλάνης: Το Γενικό Νοσοκομείο «Η Αγία Βαρβάρα» και το αίτημα της Ένωσης Κρητών

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκαν σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ», Γιώργος Καπλάνης, και η δημοτική σύμβουλος Τασούλα Πετράκου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, το οποίο από τις αρχές αυτής της εβδομάδας δέχεται και πάλι νοσούντες από κορωνοϊό. Η κα Βρύνα ενημέρωσε ότι έχουν καλυφθεί οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι και 51 ασθενείς αν χρειαστεί.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε ότι πάγια θέση της είναι η αυτόνομη λειτουργία του Νοσοκομείου και άμεσο βήμα είναι  η επάνδρωσή του με ιατρικό προσωπικό για τα εξωτερικά ιατρεία. Η πανδημία ήταν μία περίτρανη απόδειξη ότι το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται τέτοιες δομές υγείας. Αναγκαίο, όμως, είναι και για την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και βέβαια και των δημοτών της πόλης μας. «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» θα αγωνιστεί και θα διεκδικήσει την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου  μας.

Αίτημα Ένωσης Κρητών για επανατοποθέτηση προτομής Ελ. Βενιζέλου

Άλλη μια περίτρανη απόδειξη της αδιαφορίας, της απαξιωτικής τακτικής και της άρνησης της δημοτική αρχής του κ. Μίχου να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας. Δεν κάνει πέρα μόνο την αντιπολίτευση του δήμου, το σωματείο εργαζομένων, τους διευθυντές, τα παιδιά αλλά και τους συλλόγους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στάση της απέναντι στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας, η οποία από την περίοδο παράδοσης του νέου σταθμού μετρό στην πόλη μας (Ιούλιος 2020) προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον κ. Μίχο για την επανατοποθέτηση της προτομής του Ελ. Βενιζέλου στην προηγούμενη θέση της στην πλατεία της Παναγίας Ελεούσας.

Δυστυχώς, ο κ. Μίχος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο που αρμόζει σε έναν Δήμαρχο. Συνεχίζει να «τραβάει τον δικό του στραβό δρόμο», να είναι πολέμιος της επικοινωνίας και της συνεργασίας, να μην ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της πόλης μας, να απαξιώνει πολίτες και φορείς, να μας αφήνει όλους στο σκοτάδι, να μας διχάζει και να μας καταδικάζει όλους στην πολύπαθη ζωή του.

Γιώργος Καπλάνης

Με την ελπίδα ότι το αίτημα της Ένωσης Κρητών θα πραγματοποιηθεί!

Αγία Βαρβάρα, 09/10/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged