Γιώργος Καπλάνης: Η θρασύτης στο μεγαλείο της!

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Μετά την πανηγυρική αθώωσή μου και της δημοτικής υπαλλήλου από το Τριμελές Πλημ/δικείο Αθηνών για δήθεν παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση-καταγγελία των Θ. Βασιλάκου, Δ. Σωτηρόπουλου και Α. Φέγγη, παρουσιάζονται δημοσιεύματα που λίγο-πολύ εμφανίζουν τους ψευδομηνυτές, δημοτικούς συμβούλους, επιχειρούντες να σώσουν την υπάλληλο και κατά συνέπεια εμένα από καταδίκη.

Ευτυχώς, όμως, που οι καταθέσεις τους έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της δίκης και παρουσιάζουν την πραγματικότητα, ωμά!

Λυσσαλέα προσπάθησαν για καταδίκες. Ψευδομαρτύρησαν, άλλη μία φορά, προσπαθώντας να στηρίξουν τις ψεύτικες καταγγελίες τους.

Ας μη στηρίζονται πλέον στη μεγαλοθυμία των ανθρώπων που άδικα -για μικροπαραταξιακές προεκλογικές σκοπιμότητες και για να προσβάλλουν, για μια ακόμα φορά, την τιμή και την υπόληψή μου ως Δημάρχου απέναντι στους συμπολίτες μας, στους εργαζομένους του Δήμου και στην παράταξή μας- οδήγησαν στο εδώλιο των κατηγορουμένων!

Έχουν υποπέσει στα ατιμωτικά αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και ψευδορκίας.Και ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν πλέον, μετά από το «χαστούκι» που τους έδωσε η Δικαιοσύνη, είναι να ζητήσουν, χωρίς τυμπανοκρουσίες, περιττά σχόλια κι αστερίσκους μία απλή συγγνώμη από τα θύματά τους.

Και κάτι τελευταίο… Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτή που απεικονίζει η συμπεριφορά των τριών δημοτικών συμβούλων.Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης έχουν άλλο πρόσωπο, καθώς ενεργούν προς όφελος των συνδημοτών τους. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Μοιραστείτε το:
Tagged