Γιάννης Σγουρός: Η διοίκηση Πατούλη σε ολισθηρό αντιδημοκρατικό κατήφορο

Αττική
Μοιραστείτε το:

«Η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κατέδειξε για μια ακόμη φορά την επιμονή της διοίκησης Πατούλη να πορευθεί σε ολισθηρούς, αντιδημοκρατικούς και κατηφορικούς δρόμους.

Επικυρώνοντας και διευρύνοντας την συνεργασία του και την πολιτική συναλλαγή με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο κ. Πατούλης προσπάθησε για δεύτερη φορά, ανεπιτυχώς, να αλλοιώσει τη λαϊκή ετυμηγορία όπως αποτυπώθηκε με την ψήφο των πολιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο, και να συγκροτήσει τις Επιτροπές Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, με στόχο να καταστήσει «διακοσμητικό όργανο» το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Στην επικίνδυνη αυτή τακτική του, που αποκρούστηκε για δεύτερη φορά από όλες τις άλλες παρατάξεις –πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βασίστηκε και πάλι στα «πρόθυμα δεκανίκια» των δήθεν «ανεξάρτητων» που κατέλαβαν έμμισθες θέσεις ευθύνης στη διοίκηση της Περιφέρειας και στον ΕΣΔΝΑ, ευτελίζοντας και καταπατώντας κάθε έννοια πολιτικής ηθικής.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο κ. Πατούλης πήγε ένα βήμα παραπέρα ψέγοντας τον ίδιο τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και στέλεχος της παράταξής του κ. Θεοδωρόπουλο, (τον οποίο η παράταξή μας ψήφισε) ζητώντας του ουσιαστικά να εμποδίζει την έκφραση των φορέων και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου!!!

Είναι προφανές ότι με αυτές τις λογικές, αυτή τη συμπεριφορά και αυτή τη λειτουργία του κ. Πατούλη, η Περιφέρεια Αττικής οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε «αχαρτογράφητα νερά» με άμεσο κίνδυνο αντιδημοκρατικής εκτροπής.

Η Παράταξή μας, ανταποκρινόμενη στο χρέος της έναντι όλων των πολιτών της Αττικής, θα συνεχίσει να δίνει μάχες εμπροσθοφυλακής, απέναντι στη λογική του «βλαχοδήμαρχου» που θέλει να επιβάλλει ο κ. Πατούλης, στηρίζοντας αταλάντευτα την ελεύθερη έκφραση όλων, αλλά και τη δημοκρατική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, επ’ ωφελεία των πολιτών της Αττικής»

————-

ΥΓ: Αλήθεια πιστεύετε στη συνεργασία της παράταξή σας με τη Χρυσή Αυγή;;;;;;;

Μοιραστείτε το:
Tagged