Β. Μαρινάκης: Κατασκευάζουν διώξεις και ενόχους

Αθλητισμός Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε το:

Με αφορμή προαναγγελία δημοσιευμάτων κυριακάτικων εφημερίδων ο επιχειρηματίας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει εγκληματικές μεθοδεύσεις με σκοπό τη στοχοποίησή του συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς, όμως, που ακόμη στην Ελλάδα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι εκπρόσωποι του παρακράτους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη:

«Οι πρόθυμοι της δημοσιογραφικής υποκουλτούρας, σε αγαστή συνεργασία με τις επιθυμίες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνουν τη χιλιοπαιγμένη παράστασή τους, επιδιώκοντας να κατασκευάσουν διώξεις και ενόχους, εκμεταλλευόμενοι εγκληματικές πράξεις για την εξυπηρέτηση των πολιτικών επιδιώξεών τους.

Ταυτόχρονα, οι ίδιοι κυβερνητικοί παράγοντες «υποθάλπτουν» βολικούς παραγοντίσκους, κακουργηματικώς καταδικασθέντες για απιστία κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, διατηρώντας τους στα αξιώματά τους.

Ευτυχώς, πλέον, τέτοιες εγκληματικές μεθοδεύσεις, όπως η νέα στοχοποίησή μου, οι λόγοι και οι σκοποί που αυτές υπηρετούν, γίνονται εύκολα αντιληπτές από κάθε πολίτη αυτής της χώρας, αφού τα έργα και οι ημέρες μου, αλλά και των σκευωρών, είναι σε δημόσια θέα.

Άλλωστε, αυτήν τη φορά, οι γνωστοί τσιπροβαξεβάνηδες και οι ομόσταβλοί τους, παίζοντας τα ρέστα τους, απέφυγαν να κρατήσουν και τα προσχήματα, καθιστώντας συνένοχη τη δημόσια τηλεόραση, την οποία όλοι οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε, για να φέρουν εις πέρας τις εγκληματικές τους επιδιώξεις.

Πρόκειται για νοσηρούς εγκεφάλους, που διαβιούν σε ένα σιχαμένο βούρκο, γεμίζοντας με λάσπες όποιον αρνείται να υποταχθεί στις «παραγγελιές» τους.

Απέναντι στη νέα αθλιότητα απαντούν τα ίδια τα πραγματικά γεγονότα. Δυστυχώς για όλους αυτούς, ούτε αυτήν τη φορά προτίθεμαι να υποκύψω στις όποιες επιθυμίες εκδηλώνει μία επικίνδυνη, για την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας, δημοσιογραφικό-πολιτική συμμορία.

Ευτυχώς, όμως, που ακόμη στην Ελλάδα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι εκπρόσωποι του παρακράτους.

Τέλος, ο Ολυμπιακός κι εγώ προσωπικά, πάντοτε έγκαιρα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, καταδικάζουμε κάθε εγκληματική ενέργεια, ιδίως όσες εκδηλώνονται στον χώρο του αθλητισμού, που υπηρετούμε χρόνια τώρα με προσωπική αυταπάρνηση και θυσίες.
Οι ευθύνες θα αποδοθούν δίκαια στους απανταχού εγκληματίες. Είμαστε σίγουροι, να είστε και εσείς».

«Δεν μας φοβίζει ούτε η Κόζα Μόστρα των επιθέσεων που αναλαμβάνουν να κάνουν υπάλληλοι και υπαλληλίσκοι καθώς και αγγελιοφόροι κακών επερχόμενων», απαντά από την πλευρά του ο κ. Βαξεβάνης

Το πρωτοσέλιδο του Documento που κυκλοφορεί με τίτλο «La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες»:

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η «αυλή του Μαρινάκη» εμπλέκεται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Τζήλου και στην απαγωγή δημοσιογράφου από το Χίλτον, ενώ αναφορά γίνεται στην υπόθεση «Noor 1», στα στημένα ποδοσφαιρικά ματς και στο παραδικαστικό με «δικούς μας εισαγγελείς».

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged