Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει την άσκηση δίωξης ενάντια στην Περιστεριώτισσα αγωνίστρια των κοινωνικών κινημάτων και της αριστεράς Μαρία Αλεξανδράκη – Αφοξενίδου για την συμμετοχή της σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας φτωχών οικογενειών. Η δίωξη αυτή μαζί και με άλλες διώξεις ενάντια σε άλλους διαδηλωτές αφορά την κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αθήνας στις 29/11/2017 όταν είχε ασκηθεί απίστευτη αστυνομική βία από τα ΜΑΤ με ξυλοδαρμούς και τραυματισμούς διαδηλωτών καθώς και χρήση χημικών … μέσα στο κτίριο του Ειρηνοδικείου !

Μάλιστα η ταυτοποίηση των … «υπόπτων εγκληματιών» έγινε εκ των υστέρων με την ασφαλίτικη τακτική του «Μεγάλου Αδελφού», δηλαδή με … «εξέταση» φωτογραφιών και βίντεο που είχαν αναρτηθεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης !

Οι διώξεις αυτές έρχονται ως συνέχεια αντίστοιχων διώξεων που έχουν ασκηθεί και στην Θεσσαλονίκη και αλλού. Ο προφανής στόχος είναι η τρομοκράτηση ανθρώπων που συμμετέχουν στα κοινωνικά κινήματα ειδικά τώρα που αναμένεται ραγδαία κλιμάκωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Υπενθυμίζουμε πως προκλητικά συνένοχη στο ξεσπίτωμα φτωχών ανθρώπων μαζί με την κυβέρνηση και με τα κοράκια των τραπεζών είναι και η δημοτική αρχή Περιστερίου με τα πολλά κατασχετήρια που έχει κάνει σε πρώτες κατοικίες χρεοκοπημένων μικροεπαγγελματιών που όφειλαν δημοτικά τέλη και μάλιστα για πολύ μικρά ποσά.

Αν νομίζουν πως έτσι τρομοκρατούν κανέναν, είναι βαθιά γελασμένοι. Ίσα ίσα μεγαλώνουν την οργή των φτωχών οικογενειών που ξεσπιτώνονται και την δική μας αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε το κοινωνικό αγαθό της λαϊκής στέγης.

  • Εκδηλώνουμε την ολόπλευρη συμπαράστασή μας στην συναγωνίστρια Μαρία και στους άλλους διωκόμενους.
  • Απαιτούμε την πλήρη απαλλαγή τους από όλες τις κατασκευασμένες κατηγορίες.
  • Απαιτούμε σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης από το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου.

5/3/2019

Μοιραστείτε το:
Tagged