Ο Θεόδωρος Σαμπατακάκης, υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

“Από παιδικά και εφηβικά μου χρόνια μέχρι σήμερα πάντα συμπορευόμουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που σταθερά και αδιαπραγμάτευτα αγωνιζόταν για τα συμφέροντα και μόνο της νεολαίας, των εργαζόμενων, των φτωχών στρωμάτων και του λαού μας γενικότερα.

Εργάστηκα στο ΙΚΑ Περιστερίου για πάνω από 27 χρόνια ως γιατρός – ΩΡΛ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα να υπηρετήσω με ήθος και αυταπάρνηση τους Περιστεριώτες, αναγνωρίζοντας και σεβόμενος το δικαίωμά τους να έχουν ένα Ταμείο που να ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Ένα Ταμείο που με ιδρώτα και αίμα είχαν δημιουργήσει οι εργαζόμενοι. Είμαι σίγουρος ότι οι Περιστεριώτες, όσοι με γνώρισαν από κοντά ή άκουσαν, έχουν προσωπική γνώμη γι’ αυτό.

Να θυμηθούμε ότι το Περιστέρι μεγαλούργησε -γνωστό σε όλη την Ελλάδα- όταν υπηρετούσαν δήμαρχοι που υποστηρίζονταν από το ΚΚΕ. Πρωταγωνίστησε σε αγώνες για τη Δημοκρατία, για τα εθνικά μας ζητήματα, μπήκαν οι βάσεις και δημιουργήθηκαν μεγάλα έργα (σχολεία, πλατείες κλπ.) και μάλιστα με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό που διεκδικήθηκαν και κατακτήθηκαν και όχι βάζοντας το χέρι στις τσέπες των Περιστεριωτών.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που κοίταζε και κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την αλήθεια. Η αλήθεια είναι σύμμαχός του. Γιατί οι στόχοι του και η πολιτική του χαράσσονται με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων και του λαού.

Οι άλλοι έχουν ανάγκη από την παραχάραξη της αλήθειας. Γιατί έτσι μόνο μπορούν να “αρπάξουν” την ψήφο του κόσμου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάθε τόσο πιάνονται “με τη γίδα στην πλάτη”. Όπως δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ με το ΚΚΕ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, προτρέπω ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες στις 26 του Μάη. Για να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη και, πολύ περισσότερο, να μη στραφεί εναντίον του, στον ίδιο και τα παιδιά του. Για τους παραπάνω λόγους είμαι υποψήφιος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Περιστερίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Σιδέρη”

Θεόδωρος Σαμπατακάκης

ΩΡΛ/γος

Μοιραστείτε το:
Tagged