ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ισχύς εν τη ενώσει στο Περιστέρι

Αθλητισμός Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Στον ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ειναι πλεον ολοι μαζι και ειναι σιγουρο οτι θα προσπαθησουν να συνεχισουν την πορεια της ομαδος οπως αξιζει στην ιστορια της .Μετα απο μια δυσκολη χρονια που μπορει να συμβει στο τελος συνεβαλαν ΔΣ-προπονητες -ποδοσφαιριστες -φανελα και κοσμος και εγινε το απολυτα φυσιολογικο αφου η θεση του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ειναι παντα ψηλα.

Μπροσταρης ο προεδρος Νικος Αναστασοπουλος καταφερε να δημιουργησει ενα ισχυρο ΔΣ και οχι μονο αφου την διοικηση πλαισιωνουν και στηριζουν εμπρακτα ηθικα και υλικα τουλαχιστον αλλα 25 μελη. Ειναι μια δυναμη που ειναι σιγουρο οτι θα παει τον συλλογο μπροστα.

Σε δηλωσεις  του ο προεδρος τονισε:

ΕΙμαι πολλα χρονια στην ομαδα θα προσπαθησω να ειμαστε  ολοι μαζι και οσο μπορω να ανοιγει ο συλογος ετσι ωστε να μην εχει αναγκη κανεναν να χαιρωμαστε αυτο που κανουμε να κοιταζομαστε στα ματια και να προχωραμε.

Ηδη το πρωτο βημα εγινε με μεγαλη επιτυχια. Την ομαδα θα την τρεξουν εξι -επτα ατομα αλλα ολοι θα ενημερωνονται τουλαχιστον μια φορα τον μηνα και θελω να πιστευω οτι καθε φορα θα ειμαστε και περισοτεροι.

Αγωνιστικα μετα την λυση της συνεργασιας μας με τον Κυριο Σασαλο τον οποιον ευχαριστουμε ακομα μια φορα για την προσφορα του ειμαστε σε συζητησεις με αξιολογους προπονητες και εντος ολιγων ημερων θα λυθει το θεμα αφου δεν ειναι και λιγοι αυτοι που θελουν να συνεργαστουν μαζι μας

Σιγουρα θα ενισχυθουμε με μερικους εμπειρους και ταλαντουχους ποδοσφαιριστες και κανω γνωστο σε ολους οτι η φιλοσοφια μας δεν θα αλαξει.

Μοιραστείτε το:
Tagged