Αντετοκούνμπο: Το απολαυστικό δώρο του NBA για τα γενέθλιά του -26 λεπτών VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 26 του χρόνια και το NBA δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι μία τόσο σημαντική στιγμή, δημιουργώντας ένα απολαυστικό Video με 26 λεπτά γεμάτα εντυπωσιακές “Greek Freak” “πτήσεις”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς με τους υπόλοιπους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, την Κυριακή 6/12, ο Έλληνας σούπερσταρ, γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν δώρο πένες, σε μία κίνηση γεμάτη νόημα για το νέο του συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μετά απ’ αυτό, σειρά πήρε το NBA, που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα 26λεπτο βίντεο -ο αριθμός καθόλου τυχαίος, λόγω των γενεθλίων του- με τις καλύτερες στιγμές του back to back MVP του πρωταθλήματος.

το Video

Μάλιστα, ο ίδιος λίγο αργότερα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα 26α γενέθλιά του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχοντας αγκαλιά τον γιο του Λίαμ και δίπλα τη γυναίκα του, Μαράια, γράφοντας: “Μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει”.

Πηγή: sport24.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged