Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη

Uncategorized
Μοιραστείτε το:
Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη

Ανοιχτή επιστολή απευθύνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, μετά τη συνάντηση που είχαν μαζί του εκπρόσωποι του Δήμου Ιλίου, στις 27.11.2018, για μείζονος σημασίας προβλήματα της πόλης, τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού και η επίλυσή τους απαιτεί αποφασιστικές παρεμβάσεις.

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό «ο άθλιος δήμαρχος» που εκφράσατε στους συνεργάτες μου κατά την έναρξη της συνάντησης σας. Ο πολιτικός μου πολιτισμός δεν μου επιτρέπει να σας ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό. Ας σας κρίνουν οι 140.000 πολίτες του Ιλίου, αφού δεν κάνατε τίποτα για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους.

  • Οφείλετε, κύριε Υπουργέ, να δώσετε εξηγήσεις στους κατοίκους του Ιλίου στα παρακάτω:
  • Ως πότε θα ταλαιπωρούνται χωρίς ΜΕΤΡΟ, αφού εσείς αλλάξετε τον προγραμματισμό του έργου;
  • Ως πότε θα ταλαιπωρούνται από τις ανεπαρκείς αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες είναι στην αρμοδιότητα σας;
  • Ως πότε τα παιδιά μας θα είναι μαθητές δευτέρας κατηγορίας και θα κάνουν μάθημα σε μισθωμένη πολυκατοικία; Ένα έργο που είχε προγραμματιστεί και εσείς το παγώσατε;  
  • Ως πότε θα περιμένουν την ανάπλαση του σκεπασμένου Ρέματος Εσχατιάς, το οποίο, επίσης, είχε δρομολογηθεί και εσείς δεν ασχοληθήκατε καν με το θέμα;

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος»

———————-

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της παράδοσης σχετικού υπομνήματος στον Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Γεώργιο Καρρά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Δημαρχείο Ιλίου στις 09.10.2018 και ο οποίος ήταν παρών στη συζήτηση, τον Δήμαρχο Ιλίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Λιόσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας κ. Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος και ο Πρόεδρος ΔΕΚΤΕ κ. Γεώργιος Φερεντίνος.

Μοιραστείτε το:
Tagged