Αλληλέγγυα Πόλη: Παντελής έλλειψη ενημέρωσης από τη δημοτική αρχή για το πότε θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Ίλιον

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει σε όλους τους γονείς στο Ίλιον, η μέχρι σήμερα πλήρης απουσία ενημέρωσης από τη δημοτική αρχή, για το πότε ακριβώς πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και να υποδεχτούν τα παιδιά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιλίου.

Και αυτό παρότι ο μήνας ήδη «γράφει» 2 Σεπτεμβρίου και πολλοί γονείς ακόμη δεν ξέρουν που θα βρίσκονται τα παιδιά τους στη νέα σχολική χρονιά. Και αυτό παρότι υπήρχε απόφαση εδώ και καιρό από την πλευρά της Κυβερνήσης, για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι δημότες του Ιλίου ενημερώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για διάφορες συναυλίες στο Δήμο, για το νέο όχημα που παρέλαβαν οι υπηρεσίες του Δήμου, ενημερώθηκαν από την επίσημη σελίδα που διατηρεί ο Δήμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) για προσωπικές συνεντεύξεις που έδωσε ο κ. Δήμαρχος σε διάφορα τηλεοπτικά μέσα. Καλά όλα αυτά.

Δεν έμαθαν όμως το παραμικρό για το πότε ακριβώς, την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα ξεκινήσουν να λειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, έτσι ώστε να προχωρήσουν και τον τόσο σημαντικό και απαραίτητο οικογενειακό και επαγγελματικό τους προγραμματισμό.

Αλήθεια, μήπως η δημοτική αρχή στο Ίλιον θεωρεί ότι είναι «λεπτομέρεια» να γνωρίζουν οι οικογένειες πότε ακριβώς θα πάνε τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό του Δήμου;

Αν ναι, ως «Αλληλέγγυα Πόλη», καλούμε τη δημοτική αρχή να το ξανασκεφτεί και επιτέλους να ασχοληθεί με τα σημαντικά που απασχολούν καθημερινά τους συμπολίτες μας.

Ίλιον, 02/09/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged