Αλληλέγγυα Πόλη: Μοίρασαν στους εργαζόμενους του Δήμου Ιλίου ακατάλληλο υλικό ως αντισηπτικό – απολυμαντικό

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Πολλά ερωτήματα για τις ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής αλλά και της διοίκησης του Δήμου Ιλίου.

Σε μια σοβαρή καταγγελία αναγκάζεται να προχωρήσει η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» καθώς όπως αποδεικνύεται ύστερα και από σημερινές αποκαλύψεις στον ηλεκτρονικό τύπο, προϊόν που διανεμήθηκε πριν από λίγες ημέρες στους εργαζόμενους του Δήμου Ιλίου, υποτίθεται για την προστασία από τον κορονοϊό, αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν παρά… καλλυντικό.

Μάλιστα, η διανομή του συγκεκριμένου προβληματικού υλικού επιβεβαιώνεται και από τη φωτογραφία που συνοδεύει το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Ιλίου [https://ilion.gr/wp-content/uploads/2020/04/PR20200414-Prosfora-ygeionomikou-ylikou-Perifereia.pdf] όπου διακρίνεται και το λογότυπο της Περιφέρειας Αττικής κολλημένο στην συσκευασία.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου (ΕΟΦ) έχουν ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν προσφέρεται για απολυμαντική ή αντισηπτική δράση.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε από τον Δήμαρχο Ιλίου, κ. Ζενέτο που σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, συμμετείχε στη διανομή του συγκεκριμένου ακατάλληλου, καθώς φαίνεται, προϊόντος στους εργαζόμενους του Δήμου, να ξεκαθαρίσει άμεσα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Φοβούμαστε ότι για μία ακόμη φορά, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, το Ίλιον και η ευρύτερη περιοχή των λαϊκών συνοικιών της Δυτικής Αθήνας, έχουν πέσει θύμα της επικίνδυνης ανευθυνότητας του κ. Πατούλη.

Και επειδή, κ. Ζενέτο, με την υγεία των εργαζόμενων στον Δήμο Ιλίου αλλά και συνολικά των κατοίκων του Ιλίου ουδείς δικαιούται να παίζει, περιμένουμε άμεσα τις διευκρινίσεις σας: το προϊόν που δόθηκε είχε τελικά απολυμαντική και αντισηπτική δράση, όπως έγραφε απ’ έξω; Ή κάποιοι τελικά μοίρασαν στον κόσμο ακατάλληλο υλικό και τον έθεσαν σε κίνδυνο;

Ίλιον, 28/04/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged