Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου: Συγχωνεύουν τη Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων με τη Δ.Ο.Υ. Αχαρνών

Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό Ίλιον
Μοιραστείτε το:

 – Ουρές και συνωστισμός για τους κατοίκους του Ιλίου εν μέσω πανδημίας

– Άφαντος ο Δήμαρχος Ιλίου δεν βρήκε χρόνο καν να καταδικάσει την απόφαση

Δεν έχει τελειωμό η υποβάθμιση της Δυτικής Αθήνας από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, η οποία μάλλον ενδιαφέρεται μόνο για να μετατρέψει την περιοχή μας στον αιώνιο αποδέκτη όλων των απορριμάτων της Αττικής και πέραν αυτού ουδέν.

Στις 30/06 με ανακοίνωσή της η Α.Α.Δ.Ε, μεταξύ άλλων συγχωνεύσεων Δ.Ο.Υ., γνωστοποίησε τη συγχώνευση και της Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων με αυτή της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών. Και μάλιστα όλο αυτό εν μέσω πανδημίας! Δεν φτάνει που ήδη οι κάτοικοι του Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων, του Καματερού και των Άνω Λιοσίων συνωστίζονται σε μία και μόνο Δ.Ο.Υ., με αποτέλεσμα καθημερινά να δημιουργούνται τεράστιες ουρές, ταλαιπωρία και η αγανάκτηση στη κυριολεξία να ξεχειλίζει. Έρχεται τώρα η κυβέρνηση των «αρίστων» να προσθέσει σε αυτή την «εξίσωση» και τους κατοίκους του Μενιδίου!

Σαν να λένε στους κατοίκους όλων των Δυτικών, θα σας στοιβάξουμε όλους μαζί σε ένα κτίριο και όποιος αντέξει… Αλήθεια, κατανοούν εκεί στην Κυβέρνηση τι ακριβώς κάνουν; Έχουν έστω την παραμικρή εικόνα του τι συμβαίνει καθημερινά στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων, τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται εκεί; Και τώρα θέλουν να μεταφέρουν και έναν ακόμη δήμο σε αυτή, και μάλιστα χωρίς καμία πρόβλεψη για ενίσχυση του προσωπικού; Είναι αυτό σύγχρονο κράτος; Και όλο αυτό, μάλιστα, εν μέσω πανδημίας, που αντί να αποσυμφορούμε και να ενισχύουμε σε προσωπικό τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως θα έπρεπε, βλέπουμε την Κυβέρνηση να τις υποβαθμίζει και να τις απαξιώνει.

Ταυτόχρονα για ακόμη μία φορά σε ένα ακόμη μείζον ζήτημα για την τοπική κοινωνία του Ιλίου που αφορά την καθημερινότητα των δημοτών, βλέπουμε την δημοτική αρχή στην πόλη μας να απουσιάζει και να αδιαφορεί παντελώς. Ο «λαλίστατος» κ. Ζενέτος, οι «λαλίστατοι» αντιδήμαρχοι και τα μέλη της διοίκησης του Δήμου, που αν είναι να βγουν φωτογραφία σε κάποια «εγκαίνια» δεν λείπουν ποτέ από το πλάνο, δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα κουβέντα να πουν για το γεγονός ότι οι δημότες του Ιλίου θα είναι υποχρεωμένοι, σε λίγες ημέρες από σήμερα να στοιβάζονται σε μια Δ.Ο.Υ. που εξυπηρετεί ουσιαστικά 5 δήμους!

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τώρα την πράξη συγχώνευσης της Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων με αυτή της Δ.Ο.Υ Αχαρνών. Οι κάτοικοι του Ιλίου και των γύρω περιοχών δεν είμαστε πολίτες β΄ κατηγορίας. Ο εμπαιγμός δεν θα περάσει.

Ίλιον, 28/08/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged