Αλέξης Σταυρούλιας: Οι πράξεις και οι παραλείψεις του ενός καθορίζουν την τύχη των υπολοίπων

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χρειάζεται να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να αναμετρηθούμε όλοι και όλες με προκλήσεις μεγαλύτερες ή διαφορετικές από

εκείνες που είχαμε φανταστεί.

Αυτή την ώρα κρατάει ο καθένας στα χέρια του όχι μόνο την δική του τύχη, αλλά και την τύχη των συνανθρώπων του. Είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι. Οι πράξεις και οι παραλείψεις του ενός καθορίζουν την τύχη των υπολοίπων.

Η πόλη στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, μεγαλώνουμε παιδιά και εγγόνια και της οποίας έχω την τιμή και την ευθύνη να διαχειρίζομαι τα οικονομικά επί σειρά ετών, είναι σε απόλυτη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει την επερχόμενη υγειονομική κρίση.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος Α. Παχατουρίδης, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του δήμου, δίνουμε καθημερινά τεράστια μάχη ώστε να διαχειριστούμε σύμφωνα με τις υποδείξεις των επιστημόνων και της κεντρικής κυβέρνησης τις έκτακτες καταστάσεις.

Η οικονομική επάρκεια του Δήμου, καθώς και η οργάνωση του – η οποία είναι αποτέλεσμα διαχείρισης όλων των προηγούμενων ετών – μας επιτρέπει να νιώθουμε αισιόδοξοι ότι θα βγούμε νικητές.

“Ο άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση.”

Αλέξης Σταυρούλιας

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged