Αγκαλιάζουν το θερινό σινεμά στο Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του δημοτικού θεάτρου «Αλέξης Μινωτής» υποδέχεται τους κινηματογραφόφιλους σε μία ανάσα δροσιάς στο άλσος του Μπαρουτάδικου. Οι όμορφες κινηματογραφικές στιγμές φέτος στον δήμο Αιγάλεω ξεκίνησαν με την Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή, και συνεχίστηκε με ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως τα Πρόβατα εναντίον Λύκων 2 του Βλάντιμιρ Νικολάεφ και νεανικές ταινίες όπως Το Κορίτσι και το Λιοντάρι του Ζιλ ντε Μεστρ που συγκίνησαν τους θεατές. Το σαββατόβραδο στο Αιγάλεω προβλήθηκε η ταινία μυστηρίου Στα Μαχαίρια του Ράιαν Τζόνσον ενώ την Κυριακή το βράδυ την πόλη επισκέφθηκε ο πολυσυζητημένος Τζόκερ του Τοντ Φίλιπς, υπό τις μελωδίες της φιλαρμονικής του δήμου Αιγάλεω, εμπνευσμένες από τον ξένο κινηματογράφο!

Αυτήν τη βδομάδα συνεχίζονται οι προβολές με παιδικές ταινίες όπως Οι Ατυχίες της Σόφι του Κριστόφ Ονορέ και το μοναδικό Λιμάνι της Χάβρης του Άκι Καουρισμάκι, ενώ ολοκληρώνεται το αφιέρωμα στο γαλλικό σινεμά με την Περιφρόνηση και τον τρελό Πιερό του Ζαν-Λικ Γκοντάρ Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, με την ευγενική χορηγία του Γαλλικού Ινστιτούτου ταινιών από την πλούσια ταινιοθήκη του με ποιοτικές ταινίες για τους σινεφίλ με ελληνικούς υπότιτλους.

Ελληνικές παραγωγές, δημοφιλή blockbuster, παιδικά έργα, ταινίες για όλη την οικογένεια, φιλοζωικά και οικολογικά μηνύματα, και σινεφίλ ταινίες παράλληλα με τους ξεχωριστούς ήχους της φιλαρμονικής του δήμου σε κεντρικά μέρη της πόλης, συνθέτουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι φέτος στην πόλη, δήλωσε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, προσκαλώντας όλους να συμμετέχουν με τη θετική τους διάθεση.

Μοιραστείτε το:
Tagged