Αγία Βαρβάρα: “Παράσταση για ένα θεατή…..”

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Το βαλιτσάκι του ηθοποιού γέμισε με τα απαραίτητα είδη αμφίεσης, με ένα κωμικό δρώμενο και πολύ αγάπη. Σημαντικά και απαραίτητα εφόδια για ένα ταξίδι αλλιώτικο, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν ανθρώπους που για λόγους ανωτέρας βίας δυσκολεύονται να μετακινηθούν, ζουν μόνοι και στερούνται συναναστροφής.

Οι «ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ», η  ομάδα από τα μέλη και τους φίλους των Κ.Α.Π.Η. που δραστηριοποιείται εδώ και μερικά χρόνια και ανιχνεύει τα μονοπάτια λογοτεχνικών κειμένων και θεατρικών έργων με εφόδια τα σώματα, τις φωνές τους και ένα θεατρικό κείμενο, επιλεγμένο με ιδιαίτερη προσοχή «επι…σκέπτεται», επιχειρεί να χτυπήσει την πόρτα σε ανθρώπους μοναχικούς, να επικοινωνήσει, να διασκεδάσει, να ζωντανέψει τον κόσμο της σκηνής και να νιώσει αυτό που λέγεται «αλληλέγγυα κοινωνία» και  με μεράκι θα ζωντανέψουν τον κόσμο της σκηνής.

Η επιλογή των θεατών έγινε σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και είναι εκείνοι που επιθυμούν την εμπειρία μιας παράστασης, έχουν ανάγκη την ευεργετική επίδραση της τέχνης και της ανθρώπινης επαφής.

Μοιραστείτε το:
Tagged