Αγία Βαρβάρα: Ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου στο «Γιάννης Ρίτσος»

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας βίωσαν, χθες το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου, οι θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος».

Οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές Λυρικής κ.κ. Λυδία Αγγελοπούλου, Κάτια Πάσχου, Μαρία Κόκκα, Σταμάτης Μπερής και Παύλος Πανταζόπουλος και ο μαέστρος κ. Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, ερμήνευσαν οπερέτες, της αγάπης και του γλεντιού, προσφέροντας στους θεατές μία μοναδική σε αισθητική αξία και συναισθηματική ευαισθησία μουσική παράσταση.

Οι παριστάμενοι θεατές στο τέλος όρθιοι χειροκρότησαν ενθουσιασμένοι για αρκετή ώρα τους καλλιτέχνες, εκφράζοντας την μεγάλη ικανοποίησή τους για το θέαμα και ακρόαμα που τους προσέφεραν.

Όλοι μιλούσαν για μία ακόμη πολιτιστική δραστηριότητα που εκφεύγει από τα στενά όρια της ψυχαγωγίας και λειτουργεί ταυτόχρονα ως εφόδιο αισθητικής παιδείας καθώς οι καλλιτέχνες «μετέφεραν» την Λυρική σκηνή στην Αγία Βαρβάρα.

Μία εκδήλωση υψηλής ποιότητας, από τις πολλές που έχει προγραμματίσει υπό την νέα διοίκηση ο τομέας πολιτισμού και  η ΔΗΚΕΑΒ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

 

Μοιραστείτε το:
Tagged