Έναρξη επιμορφωτικών προγραμμάτων Δήμου Ιλίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για την έναρξη των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού, για το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021, όπου θα υλοποιηθούν τα παρακάτω: 

  • Ζωγραφική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Αγιογραφία
  • Κεραμική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Φωτογραφία

Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Αθλητικών & Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΒΙΟΦΙΑΛ), επί της οδού Ηροδότου 29 και Φιλιατών (είσοδος από Φιλιατών).

Οι εγγραφές στα προγράμματα θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.ilion.gr/  (ΨΗΦΙΑΚΟ ΙΛΙΟΝ – ψηφιακές υπηρεσίες πολιτισμού) επιλέγοντας το γνωστικό αντικείμενο της επιλογής σας και το τμήμα που επιθυμείτε.

Για τη διεξαγωγή των μαθημάτων προβλέπεται η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και η εφαρμογή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως αυτές ανανεώνονται τακτικά για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Σημειώνεται ότι, τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται η έναρξη των τμημάτων παιδικού θεατρικού εργαστηρίου, χορού Λάτιν, παραδοσιακών χορών, μουσικής κινησιολογίας για άτομα από 12 ετών,  θεραπευτικής yoga – ενδυνάμωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, στα τηλέφωνα 2132030251, 2132030259, 2132030255, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μοιραστείτε το:
Tagged