Έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς από το Δήμο Περιστερίου και τον Εμπορικό Σύλλογο

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης του εμπορικού κόσμου προχώρησε ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, κατά το πρώτο άνοιγμα των καταστημάτων διανέμοντας απολυμαντικά και ενημερωτικά φυλλάδια με τους κανόνες υγιεινής. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2020 σε όλες τις αγορές της πόλης, από συνεργεία του Δήμου Περιστερίου, παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών – Κοινοτικών Συμβούλων, καθώς και του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.  

Ο κ. Παχατουρίδης συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τις ευχές του για την καλύτερη επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς!

Όλοι μας επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την αγορά του Περιστερίου στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους εμπόρους – επαγγελματίες, τους εργαζόμενους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.

«Στηρίζουμε την τοπική αγορά – κερδίζουμε δώρα»

Ο Δήμος Περιστερίου σε καλεί να στηρίξεις την τοπική σου αγορά και σε επιβραβεύει!

Ο Δήμος Περιστερίουμε αφορμή την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς, καλεί τους δημότες ναστηρίξουν την τοπική οικονομία, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα καιμε μία ακόμη υπέροχη κλήρωση μέσω του Followgreen.

Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο παιχνίδι της Ανακύκλωσης, κερδίστε πόντους και αποκτήστε πρόσβαση,

  • στην κλήρωση του 10ημέρουδηλώνοντας συμμετοχήγια ένα «Google Home Mini Smart Speaker Assistant»: Followgreen.gr/ peristeri /offer /search, για να απολαύστε την εμπειρία ενός έξυπνου & eco-friendly σπιτιού.
  • Διαχειριστείτε εύκολα τις Googleεφαρμογές και τις Smartσυσκευές σας, προγραμματίστε την ημέρα σας, βρείτε πληροφορίες γιατα κοντινά σας καταστήματα, όπως και για θέματα ανακύκλωσης μόνο με μία ερώτηση και εκείνο θα σας απαντήσει,
  • σε εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών των συνεργαζόμενων τοπικών επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκέντρωση πόντων επιβράβευσης γίνεται με απλό και διασκεδαστικό τρόπο είτε μέσω της ανακύκλωσης που πραγματοποιείτε σε συγκεκριμένες δομές του δήμου, είτε μέσω του ενημερωτικού υλικού της διαδικτυακής πλατφόρμας σε άρθρα, βίντεο, κουίζ και Green Missions.

Η ανάδειξη του νικητή/τριας πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποσταλεί στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

 Δήμος Περιστερίου

Η πόλη μας ξαναβρίσκει τον ρυθμό της

Μοιραστείτε το:
Tagged