Έγραψαν Ιστορία: Σε Υγειονομικούς Σταθμούς του Ιλίου Δήμαρχος και Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Επίσκεψη στους Υγειονομικούς Σταθμούς του Ιλίου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, πραγματοποίησε ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός. Οι κ.κ. Ζενέτος και Ροϊλός συνομίλησαν με τους Διευθυντές, τους γιατρούς και το προσωπικό των τμημάτων για μια σειρά από θέματα που αφορούν τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα τους στη διαχείριση κρουσμάτων Covid-19.

Ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου συνεχάρη γιατρούς και εργαζόμενους των Υγειονομικών Σταθμών για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη που παρέχει στις μονάδες Υγείας της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος παρέχει κάθε δυνατή συνθήκη για τη διασφάλιση, προστασία και ενίσχυση της δημόσιας υγείας. «Προχωράμε με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τους συμπολίτες μας ασφαλείς» τόνισε.

Τέλος, από κοινού με τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα, συζήτησαν σχετικά με το αίτημα τριών δημάρχων (Ιλίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Πετρούπολης) για ένταξη Μονάδας Υγείας της περιοχής στον σχεδιασμό αντιμετώπισης του COVID-19 από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τη δημιουργία Κέντρου Αναφοράς σε αυτήν.

Μοιραστείτε το:
Tagged