Το φίμωτρο

Γνώμες
Μοιραστείτε το:

Όσο κυλάει ο καιρός και οι πιο δύσκολοι και… αντισυνωμοτικοί πείθονται έστω με βαριά καρδιά ότι ζούμε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας. Κaι όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει, που λέγανε οι «μάγκες του Περαία»! Αφού παρασκεύασαν στο εργαστήριο τον COVID-19 και τον έριξαν στην Κίνα, η οποία με την σειρά της τον έστειλε πεσκέσι, μετανάστη στην Δύση, προχώρησαν και σε άλλα τερατουργήματα.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Εμφανιζόμενος πιο τρομοκρατημένος από τον όχλο, που αφειδώς τον ταΐζει τρομολαγνικό κουτόχορτο, ο πανάθλιος Καπιταλισμός κατέβασε άρον-άρον τα ρολά στην κοινωνία. Παγκόσμιο πραξικόπημα, οικουμενικός φασισμός του «Μένουμε σπίτι» (και ξύνουμε τ’ αρχίδια μας), που δεν ξαναείδε ποτέ σε όλη την ιστορία της η ανθρωπότητα.

Παρεμπιπτόντως, πληροφορίες ότι κατασκευάστηκε εργαστηριακά πρώτα εμβόλιο και μετά ο Κορωνοϊός ελέγχονται ως ανακριβείς, αποκύημα της φαντασίας συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας! Απλώς… προνοητικά από τον Δεκέμβριο έχουν κατατεθεί αιτήσεις για σχετικές πατέντες! Ας βρίσκονται, αδελφέ! Θεία έμπνευση! Μη θέλεις να βγάλουμε αμέσως εμβόλιο και φάρμακα! Ας πεθάνουν στην πρώτη φάση του Α’ Βιοχημικού Πολέμου μισό εκατομμύριο άρρωστοι και γέροντες να γλιτώσει η εξουσία συντάξεις και περίθαλψη! Άσε να γίνει παιχνίδι καταστροφικής παραγωγικών δυνάμεων και ανάδειξης νέων, που ξέρει καλά ο Καπιταλισμός. Πάνω από 8 τρισ. δολάρια «μοχλεύονται», είναι για την ώρα στο τραπέζι του παγκόσμιου τζόγου! Θα υπήρχε τόση κερδοφορία χωρίς Κορωνοϊό; Άσε, που για να σου σερβίρει ο Καπιταλισμός εμβόλιο θέλει προετοιμασία: Όσο αργεί και πεθαίνει ο κοσμάκης, τόσο όταν βγει θα γίνει ανάρπαστο και οι τιμές του θα φθάσουν στον (ανύπαρκτο) θεό!

Πέρασε Παγκόσμιους Πολέμους ο κόσμος, χολέρα, πανώλη, ισπανική γρίπη και άλλα φρικτά βάσανα και φαρμάκια, που οι εκάστοτε εξουσίες σκάρωναν στους συνενόχους σκλάβους και υπηκόους, αλλά με ανοιχτή την κοινωνία! Σαν πληγωμένο ή μισοπεθαμένο σκυλί έγλειφε η ανθρωπότητα τις μεγάλες, βαθιές πληγές αλλά προχωρούσε. Τώρα οι φασίστες Ιμπεριαλιστές με τα τσιράκια τους έκλεισαν 4,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους. Μπορεί υποκριτικά ν’ αναθεματίζουν την ανοσία της αγέλης αλλά την εφαρμόζουν, ολέθρια, στρεβλά κι εγκληματικά. Δια της βίας, αποφασίζομεν, διατάσσομεν και πυροβολούμε για την ώρα με πρόστιμα και αν δεν είστε νομοταγείς ραγιάδες, με χημικά και δακρυγόνα (πάλι η χημεία, για το καλό μας)! Έρχονται λίαν προσεχώς και σφαίρες, αν διανοηθείτε να βγείτε έξω από την… φωλιά σας! Πειραματίζεται συγχρόνως η φασιστική εξουσία στην ανοησία του κοπαδιού!

Μεταξύ σφύρας και άκμονος, ανάμεσα στην ανοσία της αγέλης και την ανοησία του ηλίθιου, διεφθαρμένου και δια της οθόνης ψεκασμένου όχλου πορεύεται η γη! Όχι, κατηγορηματικά δεν φταίνε πρωτίστως Καπιταλισμός και Ιμπεριαλισμός, που κάνουν πάντα με συνέπεια για τα συμφέροντά τους την βρώμικη και καταστροφική δουλειά. Ο παγκόσμιος όχλος δεν είναι μόνο συνένοχος αλλά και έχει την κύρια, να μην πω αποκλειστική ευθύνη. Πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια ηλίθιοι κλεισμένοι στις φωλιές σαν τα κατοικίδιά τους. Ουδεμία έχει ουσιαστική σημασία αν είναι ευρύχωρες με 2-4 δωμάτια και λοιπά χρειώδη, ενώ οι γάτες φωλιάζουν (ελεύθερες) κάτω από αμάξια! Οι νεκροί COVID-19 είναι παγκοσμίως πάνω από 230 χιλιάδες. Αν δεχτούμε το βρετανικό μαθηματικό μοντέλο ότι στον κόσμο το 40% των θυμάτων δεν δηλώνονται ή καταγράφονται μόνο όσοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία. Σε κάποιες χώρες οι αριθμοί «πειράζονται» πιο εξόφθαλμα από ό,τι στην Δύση, να φαίνεται ότι δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα, ενώ σε σχεδόν όλες τα θύματα της απλής γρίπης αλλά και των «υποκείμενων» νοσημάτων συλλήβδην αποδίδονται στον COVID-19. Με αυτά τα δεδομένα πάνω από 300.000 έχουν πεθάνει στον πλανήτη.

Αν από τον βίαια φωλιασμένο παγκόσμιο όχλο κατέβει στους δρόμους της ταξικής πάλης το 50%, μόνο δυο δισεκατομμύρια αν γίνουν από όχλος λαός μαχητής, μπορεί απ’ άκρου σ’ άκρο να καεί η γη, ν’ ανατραπεί ο Καπιταλισμός, η σημερινή πηγή των δεινών, ν’ ανθίσει καινούρια ζωή. Δεν θα χρειαστεί να εκτελεστούν πάνω από 200.000 καπιταλιστές και τα τσιράκια τους, ούτε οι ταξικές δυνάμεις να χάσουν περισσότερο από αυτόν τον αριθμό πολίτες! Χώρια, που θα γλιτώσουμε από τον Κορωνοϊό γιατί εκ των πραγμάτων θ’ αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης στους δρόμους της ταξικής πάλης. Ύπνος βαθύς, λήθαργος και ο Καπιταλισμός ανενόχλητος εντείνει τα θανατηφόρα παίγνια! Τί παλαβομάρες μας λες-ο αντίλογος; Από χρόνια διακηρύσσει και ευθύνην ουκ έχει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. Δυο οι δρόμοι μόνο για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη γη: Ή καταστρέφει-εχθές, όχι σήμερα ή αύριο!- τον Καπιταλισμό ή αυτός θα την παρασύρει στον τάφο με προφανές δεδομένο ότι το απάνθρωπο σύστημα εξουσίας για να κερδίσει ένα λεπτό ζωή και λίγα δολάρια ακόμα θα εξαφανίσει τον άνθρωπο και την φωλιά του!

Τόσο αίμα χύνεται στον κόσμο, τζάμπα και βερεσέ! Θα εξακολουθήσει να γίνεται ποταμός, με Κορωνοϊούς ή όχι! Μήπως ήρθε ώρα το μάταιο, φτηνό αίμα να πνίξει την αιτία, που προκαλεί την άσκοπη ροή του; Ν’ αποκτήσει «αξία χρήσης», ιστορικό και οικουμενικό όφελος η πεζή μας ζωή για τους επόμενους; Όπως καταντήσαμε τα τελευταία 60 χρόνια την φύση, ετοιμάζει σκληρή εκδίκηση στον άνθρωπο. Όποιος δεν το βλέπει, είναι χίλιες φορές ηλίθιος! Αν κάτι δείχνει ο σε εξέλιξη Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος είναι ότι δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα. Κι αν αυτό γίνει, έχουν τα εργαστήρια δεκάδες «Κορωνοϊούς»! Είναι πασιφανές ότι η ανθρωπότητα οφείλει (έχει αργήσει) ν’ αλλάξει πολιτικό και κοινωνικό σύστημα εξουσίας. Προλαβαίνω την ηλίθια ερώτηση: Τί θα προκύψει; Πάλι Κομμουνισμός; Ποιο θα είναι το σύστημα; Δεν είναι σιγουράκι! Στους δρόμους της ταξικής μάχης, από την κίνηση του όχλου, που γίνεται λαός, θα προκύψουν τα χαρακτηριστικά του, θα βγουν οι χαρισματικοί ηγέτες, οι «Μεγαλέξαντροι»!

Θα σκοτώσουμε τον Καπιταλισμό ή θα μας δολοφονήσει (εμάς και τους απογόνους)! Δεν έχει άλλο δρόμο. Όσο για τον Κομμουνισμό, καλομελέτα κι έρχεται, αλλά μετά τον Πυρηνικό Πόλεμο, που ετοιμάζει ο Καπιταλισμός και μάλλον θα συνδυαστεί με περιβαλλοντολογικό όλεθρο, αν δεν ξυπνήσει επιτέλους η ανθρωπότητα! «Με μια διόρθωση»-όπως λέω σε ένα ποίημα: Θα είναι Κομμουνισμός πρωτόγονος, με πέτρες και με βέλη! Αρέσει ή όχι, είναι το μέγα στοίχημα της ανθρωπότητας και όσο αυτή τελεί σε λήθαργο, μάλλον το παιχνιδάκι φαίνεται… στημένο! Επιστρέφοντας στoν COVID-19, ο Καπιταλισμός κατάλαβε την μαλακία, που έκλεισε την κοινωνία και έβαλε την γη στην εντατική χωρίς αναπνευστήρα και τώρα γυρίζει τον δίσκο της ανοσίας της αγέλης από την άλλη πλευρά. Με μια κίνηση ανεβάζει τα ρολά, επειγόντως και με κάθε κόστος ανοίξτε όλα τα «μαγαζιά»!

Μοιάζει με στημένο διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα. Σφυρίζει πέτσινο πέναλτι και για να ολοκληρώσει την δουλειά πάει να διορθώσει το πρώτο λάθος μ’ άλλο! Ο Καπιταλισμός θέλει να καλύψει το ένα έγκλημα με άλλο φρικτότερο! Θ’ ανοίξει τα «μαγαζιά» με πολύ χειρότερες συνθήκες όχι μόνο οικονομικά, αυτό είναι το έλασσον, αλλά κυρίως υγειονομικά. Σε στέλνουν ραντεβού με τον COVID-19 δίχως παραμικρή ανοσία αγέλης, τα είπαμε ήδη. Όλο αυτόν τον καιρό κρυβόσουν σαν κότα από τον Κορωνοϊό κι έκανε αυτός παιχνίδι. Τώρα με ανοσία μόλις 2% σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) σε στέλνουν να είσαι το θύμα και της δεύτερης ανοησίας του Καπιταλισμού! Σκόπιμη κι αυτή, γιατί και πάλι θα τα κονομήσει χοντρά και πολύτροπα!

Με φασιστικό τρόπο σου φοράει φίμωτρα κι ολημερίς θ’ ανακυκλώνεις την βρώμικη ανάσα αλλιώς δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς. Αυτό, που μέχρι χθες οι γιατροί έλεγαν ΟΧΙ και πολύ δικαιολογημένα και επιστημονικά. Θα μιλάμε τώρα για επιστήμη και πράσινα άλογα και θ’ αφήσουμε την κονόμα; Υπολογίζεται ότι έστω με το εγκληματικό και ανθυγιεινό σχέδιο, μια μάσκα την μέρα, μέχρι τέλος του χρόνου, με σημερινές συνθήκες διάδοσης του ιού η Γκραικυλία χρειάζεται περίπου ενάμισι δισεκατομμύριο μάσκες. Επί ένα ευρώ το τεμάχιο (όταν θα βρίσκεις, αν όχι, θα θεριέψει η μαύρη αγορά), που πωλείται, μιλάμε για υπερκέρδη τουλάχιστον ενάμισι δισ. ευρώ μόνο από ένα πανί με βιομηχανικό κόστος 10 λεπτά. Για αυτό κάποιος πανέξυπνος επιχειρηματίας, που κατασκευάζει πλαστικά, έφερε από την Κίνα σε δυο μήνες εξοπλισμό, κατασκευάζει 300.000 μάσκες την μέρα και στοχεύει έως το τέλος Μαΐου να τις διπλασιάζει. Αυτές είναι δουλειές! Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται! Γι’ αυτό ο πανάθλιος Καπιταλισμός κάνει τον Α΄ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο. Επενδύει στην καταστροφή του ανθρώπου με στόχο το μέγιστο κέρδος…

Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα στεναχωριέται τα μάλα, που μόλις σε δούνε αλλάζουν πανικόβλητοι πεζοδρόμιο. Δεν ανέχεται να αντιμετωπίζει κανείς τον διπλανό του σαν λεπρό. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός από το να δώσει μια φιλική συμβουλή: Φεύγετε μακριά, πολύ μακριά, όταν βλέπετε, όταν συναντιέστε με ζωντόβολα, που φοράνε φίμωτρο! Κινδυνεύετε άμεσα! Μπορεί να είναι λυσσασμένα και να σας δαγκώσουν! Διότι ως γνωστόν της ψυχής και του εγκέφαλου η ίωση είναι ανίατος ασθένεια. Δεν έχει εμβόλιο και φάρμακο!

04 Μαΐου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged