Τουρκία: Βίαζαν τα ίδια τα παιδιά τους 5 και 7 ετών, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι…

Τουρκία
Μοιραστείτε το:

Πατριός και μητέρα τέρατα βίαζαν τα παιδιά τους – Τους κατάγγειλε η γιαγιά

Στην Τουρκία μητέρα, πατριός και θείος βίαζαν τα παιδιά τους τα οποία είναι σε ηλικία 5 και 7 ετών. Την ειδεχθή πράξη αυτή κατήγγειλε η γιαγιά της οικογένειας στην οποία είχαν εκμυστηρευθεί τα παιδιά το τί τους συνέβαινε. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δράστες συνελήφθησαν στις 16 Οκτωβρίου 2020, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2021 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους «λόγω αντικρουόμενων μαρτυριών και διότι είχαν συγκεντρωθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης», με την απόφαση του δικαστηρίου στο Ελμαλί της Τουρκίας να προκαλεί οργή τόσο επί τουρκικού εδάφους όσο και σε άλλες χώρες.

Στις 29 Ιουνίου 2021, ο εισαγγελέας του Ελμαλί αποφάσισε ότι η μητέρα των παιδιών και ο σύζυγός της ήταν πλέον ελεύθεροι.

Επιπλέον, οι ειδεχθείς πράξεις τωγν τριών ατόμων αποκαλύφθηκαν και από τις ζωγραφιές των παιδιών.

Στις ζωγραφιές που δόθηκαν στη δημοσιότητα, απεικονίζονται τα παιδιά σε χαρακτηριστικές σκηνές σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ παράλληλα τα πρόσωπά τους απεικονίζονται μονίμως φοβισμένα και με εκφράσεις, ενώ τα πρόσωπα των ενηλίκων φαίνονται να χαμογελούν.

Οι ζωγραφιές, όπως ήταν φυσικό, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την ενοχή της μητέρας και του πατριού τους.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged