Πολλαπλά ισόβια για τον «αγγελικό» γκέι βιαστή νεαρών ανδρών της Μ.Βρετανίας

Τρομοκρατία,
Μοιραστείτε το:

Ο χειρότερος βιαστής στην ιστορία της Βρετανίας… 190 επιθέσεις

Βλέποντάς τον, θα έλεγε κανείς ότι αν μη τι άλλο πρόκειται -εξ όψεως- για έναν συνηθισμένο άνθρωπο. Ωστόσο, πίσω από το… αγγελικό πρόσωπο κρύβεται ο χειρότερος βιαστής στην ιστορία της Βρετανίας. Ο Ινδονήσιος Ρέιναρντ Σινάγκα (Reynhard Sinaga) είχε βιάσει δεκάδες άνδρες. Τους νάρκωνε, τους κακοποιούσε και… έφευγε κύριος, μέχρι που κάποιο θύμα, ξύπνησε…

Ο Σινάγκα καταδικάστηκε για 159 σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών, με τα θύματά του να είναι τουλάχιστον 48 άνδρες, τους οποίους «ψάρευε» έξω από τα κλαμπ του Μάντσεστερ και τα πήγαινε σπίτι του. Μάλιστα, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συλλεχθεί στοιχεία για τουλάχιστον 190 υποψήφια θύματα. Ο εισαγγελέας πρότεινε ότι η ποινή του πρέπει να είναι τουλάχιστον 30ετής κάθειρξη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 36χρονος ήταν ανέκφραστος, φαινόταν να βαριέται και έπαιζε με τα μαλλιά του, ενώ τα θύματά του εξιστορούσαν τη φρικτή δράση του. Ο Sinaga υποστήριξε ότι τα θύματά του ευχαριστιόνταν ό,τι τους έκανε, εκπληρώνοντας την φαντασίωσή τους «να το παίζουν αναίσθητοι» κατά τη διάρκεια της πράξης.

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής είχε ήδη καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση για τα αδικήματά του σε δύο προηγούμενες δίκες, οι οποίες έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2018 και την περασμένη άνοιξη. Σε τέσσερις ξεχωριστές δίκες, ο Ινδονήσιος κρίθηκε ένοχος για 136 βιασμούς, οκτώ απόπειρες βιασμού, 14 απειλές για σεξουαλική επίθεση και για επίθεση με διείσδυση κατά 48 θυμάτων. Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν άλλα 70 από τα θύματα και κάνουν έκκληση για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να έχει κακοποιηθεί από τον Σινάνγκα να παρουσιαστεί και να το αναφέρει στην αστυνομία.

Κατά την επ’ ακροατηρίου συζήτηση, η δικαστής Σούζαν Γκόνταρντ δήλωσε ότι ο Σινάγκα είναι ένας «κακός κατά συρροή βιαστής, ο οποίος έχει εξευτελίσει τους νέους» που δεν ήθελαν «τίποτα περισσότερο από μια καλή διασκέδαση με τους φίλους τους». «Κατά την κρίση μου είστε ένα πολύ επικίνδυνο, πονηρό και εξαπατητικό άτομο που ποτέ δεν θα είναι ασφαλές να απελευθερωθεί» επεσήμανε.

Γιος μεγιστάνα….

Ο Ράινχαρντ Σινάγκα ζούσε σε ένα παλιό μικρό δωμάτιο πολύ κοντά στο γκέι χωριό του Μάντσεστερ, ενώ στην πραγματικότητα προερχόταν από μία βαθύπλουτη οικογένεια.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον χειρότερο βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας, τον Ράινχαρντ Σινάγκα, ο οποίος καταδικάστηκε για συνολικά 159 επιθέσεις σε άνδρες, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών, για οκτώ απόπειρες για βιασμό και 15 περιστατικά άσεμνων επιθέσεων.

Ο βαθιά διαταραγμένος 36χρονος άνδρας φαίνεται όμως πως ήθελε να σβήσει τα πάντα από την ζωή του στην Ινδονησία, να αφήσει πίσω τα πλούτη, την πολυτελή ζωή και την οικογένεια του επιλέγοντας να θυμάται τους γονείς του μόνο όταν χρειαζόταν λεφτά.

Ο χειρότερος βιαστής στην ιστορία της Βρετανίας εγκατέλειψε μία για πάντα την οικογενειακή θαλπωρή και τα πλούτη του μπαμπά του επειδή οι γονείς του δεν καταδέχονταν την σεξουαλική του ταυτότητα και επέμεναν να παντρευτεί και να αποκατασταθεί, βρίσκοντας μία καλή σύζυγο.

«Ο πατέρας του είναι πολύ πλούσιος. Έχουν μια έπαυλη στο κέντρο της Τζακάρτα» ανέφερε ένας παλιός φίλος του δράστη, ο οποίος έχει μια αδερφή κι έναν αδερφό, μικρότερους σε ηλικία. Στο Μάντσεστερ, ο Σινάγκα απολάμβανε την ελευθερία του και δεν είχε κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στη βαθιά συντηρητική Ινδονησία. Για τον σκοπό αυτό, εξάλλου, ο ίδιος φρόντιζε να υιοθετεί μια πιο συντηρητική και μετρημένη εμφάνιση, όταν επισκεπτόταν την οικογένειά του, στη χώρα του. «Η εντύπωσή μου είναι πως η οικογένειά του είχε ανακαλύψει πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνον, όμως ποτέ δεν είχε παραδεχτεί ο ίδιος πως ήταν γκέι» συνέχισε ο πρώην φίλος του Σινάγκα.

Έτσι ο Σινάγκα με την πρόθεση πως θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, εγκαταστάθηκε στη Βρετανία το 2007 σε ηλικία 24 ετών.

Άρχισε μάστερ στο design στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, συνέχισε με δεύτερο πτυχίο στην κοινωνιολογία  και μετέπειτα έκανε PhD στη γεωγραφία στο πανεπιστήμιο του Λιντς με θέμα «Σεξουαλικότητα και καθημερινός διεθνισμός».

Έκτοτε ο Σινάγκα πήγαινε όλο και πιο σπάνια στην οικογένεια του στην Ινδονησία, ενώ φρόντιζε να αλλάζει εντελώς το προφίλ του κάθε φορά που επισκεπτόταν τους γονείς του.

Όταν ξεκίνησε την άρρωστη δράση του, η οποία διήρκησε σχεδόν τρία χρόνια, ο Σινάγκα παραμέλησε τις σπουδές του και προτιμούσε να κοιμάται το πρωί και να «ψαρεύει» πελάτες το βράδυ έξω από τα μπαρ.

«Συνήθιζε να βγαίνει πολλά ραντεβού και να κοιμάται πολλές ώρες. Η οικογένειά του είναι τόσο πλούσια, που δεν χρειάστηκε ποτέ να εργαστεί… Κάθε εβδομάδα έβγαινε με διαφορετικούς ανθρώπους» ανέφερε άνθρωπος που γνωρίζει τον Σινάγκα και συμπλήρωσε πως ο 36χρονος, ο οποίος είχε «πώρωση» με τις Spice Girls όταν μεγάλωνε, δεν βρήκε ποτέ συμπαράσταση από την οικογένειά του, που τον θεωρούσε «παράξενο». «Οι γονείς του προσπαθούσαν να τον πείσουν να βρεθεί με κάποιο κορίτσι από τη χώρα του. Ήθελαν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια» τόνισε πρώην φίλος του.

Μόλις αποκαλύφθηκαν οι αρρωστημένες πράξεις του από έναν αθλητή του ράγκμπι, το μεγαλύτερο σοκ το έπαθε η οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε καν πως ο 36χρονος είναι ομοφυλόφιλος.

Ωστόσο σοκαριστικός είναι και ο τρόπος που αποκαλύφθηκε ο άρρωστος τρόπος με τον οποίο ο Σινάγκα βίαζε και αποπλανούσε τα θύματά του.

Πιθανότατα ο διαταραγμένος άνδρας να συνέχιζε την δράση του αν ένα από τα θύματά του δεν είχε ξυπνήσει κατά τη διάρκειά του βιασμού του με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αρχές στις 2 Ιουνίου 2017.

Ο λόγος για έναν 18χρονο παίκτη του ράγκμπι, ο οποίος μπορεί όταν συνήλθε, να μην είχε καλή επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο κατάφερε να απωθήσει τον Σινάγκα, να παλέψει μαζί του και να καταφέρει να ξεφύγει.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ανέφερε πως ο βιαστής τον είχε πείσει να πάει στο διαμέρισμά του για να «προστατευτεί από το κρύο», καθώς είχε χάσει τους φίλους του, με τους οποίους είχε πάει νωρίτερα σε ένα μπαρ.Όταν έφτασαν εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε, ήπιε ένα «κόκκινο ποτό» και στην συνέχεια… όλα έσβησαν.

Στο σπίτι του Σινάγκα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 3,29 Τεραμπάιτ με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου από τις σεξουαλικές του επιθέσεις.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.

Στον χάρτη της πόλης του Μάντσεστερ με κόκκινο χρώμα είναι το διαμέρισμα του Σινάγκα και με μπλε τα μέρη όπου «ψάρευε» τα θύματά του.

Πηγή: Εθνος, tanea.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged