Πετρούπολη: Χρυσάφι από την Περιφέρεια Αττικής για δύο Παιδικές χαρές (465.736,56 ευρώ)

Πετρούπολη
Μοιραστείτε το:

«Δύο μεγάλες παιδικές χαρές από την Περιφέρεια Αττικής στα παιδιά της Πετρούπολης».

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 9η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 4 Απρίλη, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ένα  ακόμη  σημαντικό  έργο  για τη Δυτική Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε:

  • τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του  Δήμου Πετρούπολης  για τo έργο με τίτλο:
  • «Ανακατασκευές, συντηρήσεις και προμήθεια εξοπλισμού σε υφιστάμενες παιδικές χαρές του Δήμου Πετρούπολης για την πιστοποίηση της καταλληλότητας τους»

Προβλέπεται η προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικής χαράς, αστικού εξοπλισμού και δαπέδων (επιφάνειες πτώσης και ζώνες όδευσης) και λοιπών υλικών για την αναβάθμιση δύο (2) υφιστάμενων παιδικών χαρών.

Συγκεκριμένα της παιδικής χαράς “Αγίου Δημητρίου” που βρίσκεται στο τμήμα του εντός σχεδίου άλσος, μεταξύ των οδών Αναπαύσεως και Δωδεκανήσου, συνολικού εμβαδού 1912μ2 και της παιδικής χαρά της “Βούτσαλη” συνολικού εμβαδού 783μ2, η οποία βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Στρατηγού Σαράφη και Βούτσαλη.

Ο προϋπολογισμός  ανέρχεται στο ποσό των 465.736,56  ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9729.03.006).

Μοιραστείτε το:
Tagged