Περιστέρι: Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων – Μαχαίρωσαν μοτοσυκλετιστή και κατέστρεψαν αυτοκίνητα (φωτό)

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, δίπλα από το ΚΥΒΕ Περιστερίου, για άγνωστη προς το παρόν αιτία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα 100 περίπου κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε δίκυκλα, εμφανίσθηκε ξαφνικά  εμπρός από το κτίριο που στεγάζει σύλλογο οπαδών του Παναθηναϊκού, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, δίπλα από την είσοδο του ΚΥΒΕ Περιστερίου. Κατά την επιδρομή των κουκουλοφόρων, άτυχος στάθηκε νεαρός άνδρας που καθήμενος στο δίκυκλο του περίμενε φιλικό του πρόσωπο. Οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης, τον μαχαίρωσαν και κατάστρεψαν καίγοντας ολοσχερώς το δίκυκλό του. Ταυτόχρονα κατέστρεψαν σπάζοντας τους υαλοπίνακες και τα «παρμπρίζ» σειρά Ι.Χ. αυτοκινήτων και ταξί που ήταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας, όπως και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αλλά όταν έφθασαν στον τόπο του συμβάντος, οι δράστες είχαν εξαφανισθεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 το βράδυ, κι ενώ στο ΚΥΒΕ βρίσκονταν σε εξέλιξη κλειστή συγκέντρωση του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, με παρούσα την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου. Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θεώρησαν ότι η επίθεση ήταν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναβρασμός και ανησυχία για την εξέλιξη των γεγονότων, έως ότου επικράτησαν ποιο ψύχραιμες απόψεις.

Να σημειωθεί ότι όλα τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ανήκουν σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στον χώρο παρέμειναν άνδρες της ΕΛΑΣ, πιθανόν για το ενδεχόμενο επιστροφής των αγνώστων κουκουλοφόρων.

Vukentra.com

Μοιραστείτε το:
Tagged