Ξεκινούν οι «χοροί» στη Νέα Σμύρνη: Ο Γιώργος Κρικρής «ανοίγει» τα προεκλογικά – Επίσημη «πρώτη» αύριο Κυριακή

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Κρικρής θα διεκδικήσει το δήμο

Μια μεγάλη έκπληξη υπάρχει στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του δήμου Νέας Σμύρνης. Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής αφού πρώτα παραιτήθηκε από τη θέση του, βγαίνει μπροστά για να διεκδικήσει το δήμο.

Ο ίδιος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Σταύρου Τζουλάκη, με την οποία εξελέγη τόσο το 2014, όσο και 2019.

Μάλιστα ο 33χρόνος ψυχολόγος θα ανοίξει τον χορό των υποψηφιοτήτων στην πόλη των Νοτίων Προαστίων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» στην πόλη της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί νέοι άνθρωποι της πόλης στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Κρικρή και αναμένεται να δώσουν «βροντερό παρών» στην «πρώτη» του υποψήφιου δημάρχου στο γήπεδο του Πανιωνίου. Μάλιστα στα στέκια της Πλατείας συζητείται το αινιγματικό κάλεσμα του τ. Αντιδημάρχου Καθαριότητας αφού στην πρόσκληση του αναφέρει: «Έχω να σου πω κάτι σημαντικό για τη Νέα Σμύρνη».

Καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν την υποψηφιότητα του κ. Κρικρή να βάζει σε δεύτερες σκέψεις άλλους «φιλόδοξους δημάρχους», ενώ γνώστες των τοπικών συσχετισμών εκτιμούν πως μια προσέλευση άνω των 500 ατόμων την Κυριακή θα προβληματίσει πολλούς.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged