Μάχες μαθητών-καθηγητών σε σχολείο στο Αγρίνιο: Μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές (βίντεο)

Β/θμια Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Σκηνικό βίας και συνθήκες μάχης μεταξύ μαθητών και καθηγητών σε σχολείο στο Αγρίνιο

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο βίας έλαβε χώρα σε σχολείο στο Αγρίνιο. Όπως μετέδωσε το Agriniotimes με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.

H κατάσταση, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο, ξέφυγε με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπούν καθηγητές που προσπαθούσαν να αποφορτίσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός, νεύρα ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια. Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πηγή: Agriniotimes

Μοιραστείτε το:
Tagged