Κ. Κάβουρας: «Προκειμένου να ευεργετηθεί το Ίλιον δεν θα αφήσουμε κανέναν να επαναπαυθεί, πόσο δε μάλλον τον κ. Δήμαρχο.»

Uncategorized Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Κ. Κάβουρας: «Προκειμένου να ευεργετηθεί το Ίλιον από όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία δεν θα αφήσουμε κανέναν να επαναπαυθεί, πόσο δε μάλλον τον κ. Δήμαρχο.»

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη» και υποψήφιου Δημάρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα, με αφορμή δημοσίευμα σε τοπικό τύπο της Δυτικής Αθήνας.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στον τοπικό τύπο της Δυτικής Αθήνας, το οποίο σε γενικές γραμμές εγκαλούσε εμένα προσωπικά ως υποψήφιο δήμαρχο Ιλίου αλλά και την Δημοτική μας κίνηση, την «Αλληλέγγυα Πόλη», διότι «βιαζόμαστε», «προτρέχουμε» στις ανακοινώσεις μας σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι αυτή τη στιγμή «ανοιχτά» και «τρέχουν», όπως το Πρόγραμμα Φιλόδημος ή το Πράσινο Ταμείο και στα οποία μπορεί να «προστρέξει», μεταξύ άλλων, ο Δήμος Ιλίου, προκειμένου να αναβαθμίσει εγκαταστάσεις, υποδομές ή να αξιοποιήσει ελεύθερους χώρους και κτιριακές υποδομές στην πόλη μας.

Αν λοιπόν κάποιοι σε εμάς στην «Αλληλέγγυα Πόλη», αντιλαμβάνονται ως «σφάλμα» ή ως «λάθος» το γεγονός ότι δεν αφήνουμε να χαθεί ούτε λεπτό προκειμένου να γίνουν έργα απαραίτητα, έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας στο Ίλιον, τότε πράγματι, αναγνωρίζουμε, ότι έχουμε αυτό το «ελάττωμα»: δεν θέλουμε να χαθεί ούτε λεπτό, ούτε το παραμικρό ποσό από χρήματα που μπορούν να διατεθούν στην πόλη μας και θα την κάνουν ομορφότερη, προσβάσιμη σε όλους, πιο ανθρώπινη!

Αυτά κάνουμε σήμερα ως Αντιπολίτευση στον Δήμο, για αυτό διεκδικούμε από τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευθούν ως την νέα διοίκηση του Δήμου: γιατί έχουμε και γνώσεις, σχέδιο, εμπειρία, αλλά και την απαραίτητη διάθεση για πολύ δουλειά, ώστε να κάνουμε το Ίλιον μια σύγχρονη πόλη, την πόλη που μας αξίζει.

Τέλος, δηλώνουμε πως για εμάς κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη, αλλά καλούμε τον ανώνυμο συντάκτη του άρθρου να δείχνει την στοιχειώδη ευπρέπεια παράθεσης των δελτίων τύπου της παράταξης μας προτού τα κριτικάρει, ώστε να μπορούν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μοιραστείτε το:
Tagged