Η διαχείριση του αίσχους τους είναι χειρότερη και απ’ το ίδιο το αίσχος (@Dexios_)

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Ο «λαός» πάντα αμείβει δίκαια…  αποδίδοντας τα «νόμιμα» στους Καίσαρες…

«Ο Άδωνης φταίει που αδελφικός φίλος του Κανάκη (30 χρόνια κολλητοί) έδωσε το πορνογραφικό υλικό χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας- παράνομα και το έπαιξαν τα διάφορα σάιτ…

Για να μην έχετε κενά…

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα

-Βγήκαν κλαίουσες μαυροντυμένες για να επηρεάσουν το θυμικό

-Παρέστησαν τα θύματα κ πόσο άσχημα περνάνε

-Ανακάλυψαν ότι ο κόσμος τους στηρίζει(;)

-Έβρισαν Αδωνι

-Oποιος τους κριτικάρει είναι ακροδεξιός πληρωμένος

-Τα έριξαν στην πολιτεία

-Συνεχίζουν κανονικά»

Αυτό που κατάλαβα από την εκπομπή είναι ότι για τον #σταθης_παναγιωτοπουλος φταίει ο Άδωνις.

Εντάξει, καλώς.

———————

Ράδιο Αρβύλα: Οι εξηγήσεις δεν έπεισαν το Twitter – «Βγήκαν να ζητήσουν και τα ρέστα!»

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ανέβαζε προσωπικές στιγμές σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της συντρόφου του.

Μετά την κατακραυγή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε μισή συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας την πράξη του «απερισκεψία», ενώ οι βασικοί συντελεστές της σατιρικής εκπομπής απολογήθηκαν και έδωσαν εξηγήσεις.

 «Η σημερινή εκπομπή δεν θα έχει σχέση με το Ράδιο Αρβύλα, γιατί δεν είναι σατιρική εκπομπή σήμερα. Η λέξη ”σοκ” περιγράφει αυτό που ζούμε. Είμαστε εξοργισμένοι», είπε ο Αντώνης Κανάκης, στη χθεσινοβραδινή εμφάνισή του, μια ημέρα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου. Πρόσθεσε ότι «δεν θέλει να φτάσουν και στο άλλο άκρο και να το ξεχειλώσουν και να γίνουν μέρος του μιντιακού πάρτι που έχει ήδη ξεκινήσει».

Ωστόσο, οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις που έδωσε ο Αντώνης Κανάκης, αλλά και οι αιχμές του, δεν έπεισαν τους τηλεθεατές, που εκφράστηκαν αρνητικά για τον ίδιο και την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, μέσα από τα social media. Ειδικά η διαβεβαίωση του Αντώνη Κανάκη ότι η ομάδα δεν γνώριζε τίποτα για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν έπεισε σχεδόν κανέναν, αντίθετα θεωρήθηκε προσβλητική.

To Twitter σχολιάζει τις εξηγήσεις των Ράδιο Αρβύλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged