Η Δημοτική Αρχή Ιλίου παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων 2017

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Πιστή στην αρχή της διαφάνειας η Δημοτική Αρχή Ιλίου παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων 2017

Στην κορυφαία πράξη της δημοκρατίας για ένα Δήμο, που είναι ο Απολογισμός Πεπραγμένων και η δημόσια λογοδοσία προχώρησε, για μια ακόμα χρονιά, η Δημοτική Αρχή Ιλίου. Πρόκειται για μια νομοθετική υποχρέωση των Δήμων, που αποτελεί πραγματικό δείκτη μέτρησης της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας μιας Δημοτικής Αρχής αλλά και μέσο δημόσιας κριτικής, ανοιχτής σε όλους τους δημότες.

Η παρουσίαση του έργου για το 2017 αφορά όλες τις διευθύνσεις του Δήμου. Οικονομικά, Παιδεία, Παιδικοί Σταθμοί, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Υποδομές τέθηκαν προς αξιολόγηση στην κοινωνία των πολιτών, δείγμα της συνέπειας με την οποία ασκείται η διοίκηση του Δήμου.

Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος χαρακτήρισε υποδειγματικούς τους ρυθμούς ανάπτυξης του Δήμου, επανέλαβε ότι στόχος είναι οι πολίτες να συνεχίσουν να διαβιούν σε μια όμορφη, καθαρή και νοικοκυρεμένη πόλη, σημείωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε ισχυρή οικονομική θέση και μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και άμεσα κάθε απρόοπτη κατάσταση και υπογράμμισε ότι παρά τη μείωση των εσόδων, με την ορθή οικονομική διαχείριση, αυξήθηκαν οι παροχές στους δημότες.

Παράλληλα, ενισχύθηκαν περαιτέρω το δίκτυο κοινωνικής μέριμνας και η ομπρέλα προστασίας των πολιτών, την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις εξοφλούνταν άμεσα και δε δημιουργήθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2017

http://www.ilion.gr/c/ext/documents/get_file?mainid=21338

Μοιραστείτε το:
Tagged