Η Ανακύκλωση στον Δήμο Περιστερίου, επιβραβεύεται!

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Ανακύκλωσε, Σκάναρε & Κέρδισε στον «Κόκκινο κάδο» 

Το Followgreen Δήμου Περιστερίου, με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των λειτουργιών, παρέχει ακόμα μία καινοτόμα υπηρεσία στους δημότες.

Οι δημότες Περιστερίου ανακυκλώνοντας στους «Κόκκινους κάδους-Recycom»ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, αξεσουάρ και τσάντες, πλέον, επιβραβεύονται με υπέροχες προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις. Πώς; Είναι απλό!

Βήματα:

  • Σαρώνετε με το κινητό τηλέφωνο το ειδικό Qrcode που βρίσκεται στον «Κόκκινο κάδο» και,
  • επιλέγοντας στο αναδυόμενο παράθυρο σύνδεση/εγγραφή στο Followgreen.gr/peristeri,
  • κερδίζετε αυτόματα 150 πόντους! Πλοηγηθείτε στην κατηγορία «Εξαργύρωσε» επιλέξτε την προσφορά που σας αρέσει και εξαργυρώστε την άμεσα και εύκολα!
  • Επαναλάβατε τη διαδικασία σε μία εβδομάδα από την τελευταία σας ανακύκλωση.

Παράλληλα, οι δημότες θα μπορούν μέσω ψηφιακού χάρτη,να εντοπίζουν τον πιο κοντινό «Κόκκινο κάδο»(33 συνολικά) της γειτονιάς τους, καθώς καιόλα τα σημεία ανακύκλωσης του δήμου (Βρείτε τον χάρτη εδώ: www.followgreen.gr/peristeri/recyclebucket).

Επιπλέον, ως επιβράβευση της προσπάθειας όλων για ανακύκλωση, το Followgreenπροσφέρει δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για ένα «Smartphone», καθώς και  δωρεάν λήψη της εφαρμογής «Followgreenapp» σε Appstore και Google play, για να έχουν οι δημότες εύκολη πρόσβαση στον χάρτη, όπου κι’ αν βρίσκονται!

Λάβετε μέρος στην κλήρωση:

www.followgreen.gr/peristeri/offer/search

Μοιραστείτε το:
Tagged