Ημερίδα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο στην Αγία βαρβάρα

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Πραγματοποιήθηκε χθες 6/11/2019 ημερίδα με θέμα «Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι υπόθεση όλων μας» σε συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Διεύθυνσης  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του 4ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς και παιδιά· είχε στόχο την πρόληψη των κινδύνων του διαδικτύου και είχε διαδραστικό χαρακτήρα.

Την παρουσίαση στα παιδιά και στους γονείς πραγματοποίησε ο κ. Χαράλαμπος Καρράς, αξιωματικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Την ημερίδα προλόγισαν οι διευθυντές των σχολείων κ. Χρήστος Μπουκουβάλας και κα. Άννα Μπαλτά, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ενώ παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι της πόλης κ.κ. Χρήστος Βασιλείου, Γιάννης Πουλάκης και Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος επισήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δε θα αφήναμε ποτέ το παιδί μας, μόνο του, τρεις η ώρα στην Ομόνοια, έτσι δεν πρέπει να το αφήνουμε δίχως καθοδήγηση και έλεγχο στη διαδικτυακή περιπλάνηση».

Δεσμεύθηκε δε, για την υποστήριξη του Δήμου ώστε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε κάθε σχολείο της πόλης μας.

Μοιραστείτε το:
Tagged