Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση», στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00.

Οι εισηγήσεις θα υλοποιηθούν από τους κ.κ. Δρ. Γ. Φλουρή, Δρ. Γ. Τσιναρέλη και Δρ. Α. Μαυρόπουλο. Η επιστημονική ημερίδα στην αξιοποίηση των εγκεφαλικών, νοητικών, συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων καθώς και στη διδακτική εφαρμογή της πολλαπλής νοημοσύνης για αποτελεσματικότερη μάθηση και επιτυχία στο σχολείο και τη ζωή.

Στόχος της επιστημονικής ημερίδας είναι να ενημερωθεί η επιστημονική κοινότητα για την σημαντικότητα της θεωρίας της Πολλαπλής Νοημοσύνης, στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη της πολλαπλής νοημοσύνης των μαθητών/-τριών τους στην καθημερινή διδακτική πράξη, στις Βιωματικές δράσεις και στις Ερευνητικές εργασίες.

Η θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης, μπορεί να βοηθήσει πολυεπίπεδα τους Εκπαιδευτικούς σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, στα Πολιτιστικά προγράμματα, στην Τοπική Ιστορία και σε άλλες Σχολικές δραστηριότητες.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και φοιτητές/-τριες και γονείς. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση Παρακολούθησης.

Μοιραστείτε το:
Tagged